Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Chrome ilk 24 saatinde pazarı altüst etti

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  04:27

Google Chrome ilk 24 saat içinde inanılmaz bir pazar payını eline geçirmeyi başardı. Rakamlar burada

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Chro ... tust-etti_8541.html

İNCELEME: A'dan Z'ye Google Chrome Beta

İndirin: Google Chrome Beta (Windows Vista / XP)

Google'ın büyük bir sürpriz yaparak Salı gecesi, Türkiye saatiyle 22.00'de indirilmeye sunduğu beta tarayıcısı Chrome, ilk 24 saatinin ardından tarayıcı pazarının yüzde 1'ini eline geçirmeyi başardı.

NetApplications'ın yaptığı araştırmaya göre Chrome, yayınlanmasından 2 saat sonra yüzde 0,5'lik, 9 saat sonra ise yüzde 1'lik pazar payına ulaştı. Yayın saatinin ardından 13 saat geçtiğinde ise, Chrome'un pazar payı yüzde 1,48'e kadar çıktı.

Daha sonra bu oran doğal olarak biraz düştü ve ilk 24 saatin ardından yüzde 1 sevisinde sabitlendi. Böylece Chrome, beta sürüm olmasına ve Google'ın ilk tarayıcısı denemesi olarak karşımıza çıkmasına rağmen, sadece 24 saat içinde pazarın yüzde 1'ini ele geçirerek büyük bir başarıya imza attı.

Haberimizin yayın saatinde de, Google Chrome Beta yüzde 0,91'lik Pazar payı ile yine yüzde 1 seviyesinde dolaşmayı sürdürüyordu.

Şimdi gelin, Internet Explorer 8 Beta 2'nin ilk 24 saatini nasıl geçirdiğine göz atalım...

Tüm konu: Chrome ilk 24 saatinde pazarı altüst etti

İzleyin: Google Chrome'un hikayesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google Chrome, kısa zamanda elde ettiği önemli pazar payını koruyabilir mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  08:34

Beğenlirse tutar.Ama daha güzel alternatifler çıkarsa elindekini de kaptırabilir...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  15:55

explorer dan mozilla ya terfi etmiştim onu kullanıyordum. chrome u 3 gün önce yükledim beta olmasına rağmen çok başarılı. İnanılmaz bir hızı var. Sade ara yüzü beni büyüledi. gerçekten çok başaşrılı buldum. Stabil sürümünü merakla bekliyorum. google gmail i çıkardığındada vazgeçilmez olmuştu benim için bence chrome da o yolda. Başarısı inanılmaz değil.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  23:06

ben chrome den çok memnunum çok hızlı şuan çok değişik özellikleri var oldukça kullanılabilir bir şekilde karışık değil
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Eyl 2008  23:42

çok kötü bir tarayıcı bence. :S Çok adi baştan savma yapılmış izlenimi bırakıyor.
KOruyacağını hiç sanmıyorum.İE8 daha iyi daha hızlı daha güvenli daha stabil.
Bu %1 lik oran eğer download ı gösteriyorsa yanlış olmuş. İndir sil yaptım ben.
Boşa zaman kaybı
Güncelleme: Fattur (05 Eyl 2008 23:43)
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Radeon 4870 piyasayı altüst ettiCHIP Online 14 15 Tem 2008  23:50
 En iyi 24 Chrome web uygulaması!CHIP Online 0 24 Nis 2012  00:45
 Internet Explorer 8'in ilk 24 saati...CHIP Online 6 22 Mar 2009  15:42
 IE9 ilk 24 saatte bu kadar indirildi!CHIP Online 1 17 Mar 2011  19:16
 Uzmanlar, Chrome'da yeni bir açık tespit ettiCHIP Online 15 13 Eki 2009  02:41
Bu sayfa 0,79 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu