Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Chrome'un EULA maddeleri olay oldu

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  20:02

Chrome'un kullanıcı anlaşmasındaki madde soru işaretine neden oldu, Google hatasını hemen düzeltti.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Chro ... olay-oldu_8545.html

Google'ın yeni web tarayıcısı Chrome ses getirmeye devam ediyor. Yayınlanalı daha 2 gün olmasına rağmen web tarayıcı pazarının %1'ini ele geçirmeyi başaran Chrome, beta sürümü olmasına karşın kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Ancak her ne kadar Google, Chrome ile web tarayıcı pazarında kısa sürede büyük bir başarı elde etse de, karşılaştığı bazı problemler de yok değil.

Kısa süre öncesine kadar Chrome yazılımını kurarken kabul ettiğiniz kullanıcı anlaşmasına (EULA) göre Google, internet üzerinden paylaştığınız ve yayınladığınız hemen her şeye sahip oluyordu.

Anlaşmada yer alan 11 nolu maddeye göre kullanıcılar, anlaşmayı kabul etmek suretiyle internet üzerinden bu tarayıcı ile gönderilen yorumlar ve görüntülenen içeriklerin tamamının kullanımını Google'a teslim etmiş oluyordu.

Böylelikle Google, bu anlaşmadan yola çıkarak kullanıcıların internet üzerinden Chrome ile yayınladığı tüm içerikler üzerinde kontrol sahibi olabilecekti.

Tüm konu: Chrome'un EULA maddeleri olay oldu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yazılımları kurarken EULA maddelerini okuyor musunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  20:32

İşim gücüm yok o kadar maddeyi okuyana kadar on kere kurarım bi de ingilizce bilmediğin kelimeleri çevircen de anlıcan da..
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  23:13

Okumaya gerek yok bence.O program lazımsa mecbur kuracaksın.Okusan ne olur okumasan ne olur.Baştan kabul etmişiz.....
En üste git

Üye
REP: 166, 4,22

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  23:23

Alıntı: wrldxplrr
Okumaya gerek yok bence.O program lazımsa mecbur kuracaksın.Okusan ne olur okumasan ne olur.Baştan kabul etmişiz.....
yaniBeğendimBeğendim
Yıldız Technical University | Mechanical Engineering

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Eyl 2008  23:32

[
Alıntı: mustafa91
İşim gücüm yok o kadar maddeyi okuyana kadar on kere kurarım bi de ingilizce bilmediğin kelimeleri çevircen de anlıcan da..

Beğendim

En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eyl 2008  02:09

Alıntı:
Alıntı:
hehehehe :D ama ben bazen okuyorum.bu gogle ın kinide okumaya çalışmıştım ama daha 11. maddeye gelmeden sıktı :D
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Denetmen
REP: 88, 3,86

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Eyl 2008  13:42

Zaman zaman okuyorum. Ama fazla uzunsa pek okumam.

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 olay olay rtm geliyo..kerimcem 5 10 Haz 2009  15:29
 Microsoft: Bu reklam olay oldu!CHIP Online 2 19 Nis 2010  23:36
 Facebook'ta bu sefer güzel bir olay oldu!CHIP Online 1 06 Haz 2010  21:19
 64-bit Chrome gerçek oldu!CHIP Online 2 24 Ağu 2009  14:36
 Chrome OS: İlk donanım detayları belli olduCHIP Online 1 29 Ara 2009  17:58
Bu sayfa 0,81 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu