Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Creative M4500 iki hoparlörden ses gelmiyor!
efsanefenerli1907
Üye

494 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Ağu 2008  18:12:51
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Merhaba arkadaşlar Creative M4500 4+1 ses sistemi aldım. Anakartım GA-8PE800 Özellikleri de burada
http://tw.giga-byte.com/Products/Mo...oductID=1619

Bu sitede bir konu açmıştım orada arkadaşlar anakartın 4+1 destekler dedi. Şimdi hoparlörü çalıştırdığımda 2+1 gibi çalışıo arka hoparlörlerden ses gelmiyor. Sorun neden kaynaklanıyor. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...

efsanefenerli1907'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) efsanefenerli1907'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Windows 7'de hüsran!

Netbook'lar her yerde!

Klavyeli saat-cep!

20090110000200Microsoft Windows 7 Beta'yı indirilmeye sundu sunmasına ama bakın sonrasında neler oldu...
HP-Mini-2140-Netbook-is-dunyasinin-emrindeNetbook'ların kullanım alanı genişliyor: HP'nin geniş ekran sunan iş netbook'u tanıtıldı.
HP-Mini-2140-Netbook-is-dunyasinin-emrindeSaat şeklindeki cep telefonlarına alıştık; ama bu saat-cebin nümerik bir klavyesi de var...
mustafa91
Katılımcı Üye
REP: 18REP: 18REP: 18REP: 18
REP: 18

771 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Ağu 2008  18:26:43
Kntrol panelinden Ses ayarlarında hoparlörü ayarladın mı surround diye?
http://www.chip.com.tr/blog/mustafa91

*Bilginiz yeterli değilse, ve emin değilseniz paylaşmayın, hiç bilmeyenlere farketmeden zarar verebilirsiniz. Emin olmadan, yanıltmayın arkadaşları.
mustafa91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustafa91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
efsanefenerli1907
Üye

494 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Ağu 2008  18:44:26
Evet surround ses hoparlörleri seçili...Bir de şöyle bir şey var. wooferdan 2 tane kablo çıkıo bilgisayara giriş yapılcak. Benim bilgisayarda da sesle ilgili 3 giriş var biri zaten mikrofon. En üstteki yeşil eskiden hoparlörümü taktığım giriş onun altında bir de mavi bir giriş var ona da tv kartını takıodum. Tv kartının ses girişini çıkarttım. Hoparlörden gelen kablolardan yeşil olanı üste siyah olanı alta taktım sadece öndeki hoparlörlerden ses gelmeye başladı. yeşili alta siyahı üste takınca da sadece arka hoparlörlerden ses geliyor...

efsanefenerli1907'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) efsanefenerli1907'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
efsanefenerli1907
Üye

494 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Ağu 2008  21:36:03
Sorunu çözdüm 4 hoparlörden de ses gelio ama şu an tek problemim var. Tv kartının ses kablosu takılıyken hoparlörün siyah kablosunu takamadığım için 4 hoparlörden ses alamıorum. Acaba oraya bir çoklayıcı alsam sorunum çözülür mü??

Sayfanın en üstüne git
DaRWeLL
Deneyimli Üye
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

1075 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Ağu 2008  22:09:44
efsanefenerli1907'den alıntı:
Sorunu çözdüm 4 hoparlörden de ses gelio ama şu an tek problemim var. Tv kartının ses kablosu takılıyken hoparlörün siyah kablosunu takamadığım için 4 hoparlörden ses alamıorum. Acaba oraya bir çoklayıcı alsam sorunum çözülür mü??

olur.
DaRWeLL'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) DaRWeLL'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
lordyahya
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Eki 2008  01:39:20
efsanefenerli1907'den alıntı:
tamam çözmüşsünde arkadaşım nasıl çözdüğünü bir anlatsanda bizde fazydalanabilsek
lordyahya'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) lordyahya'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler