Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Cryptload-Rapidshare'den beklemeksizin download
/ 3  Sonraki sayfaya git
dtergin
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008  23:47:37
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Rapidshare gibi sitelerden free user için belirlenen bekleme sürelerini atlatmak için Cryptload programı ile modeme reset attırmayı öğreteceğim (bilmeyenlere), biraz karışık gelebilir, lütfen dikkatli okuyunuz.
Öncelikle Cryptload programını indiriyoruz:
http://cryptload.info/download/

1-Daha sonra ayarlar kısmından (kapatma düğmesinin hemen altındaki oka basarak) Router sekmesine geliyoruz. Router (yönlendirici) menüsünden uygun router'imizi seçiyoruz ve tamam diyoruz.

2-Eğer menüde uygun bir router bulamazsak ona ait dosyayı internetten indirmemiz gerekiyor:
http://cryptload.info/clr/
adresinden CLR-Database menüsünden modemimizin markasını araştırıp seçiyor ve .clr uzantılı dosyayı indiriyoruz (.clr dosyasını bulduysanız 4. maddeden okumaya devam ediniz) Dikkat: CLR-Database'inden indirdiğiniz .clr dosyaları, modeminizin markasıyla aynı isimde bile olsalar sizin modeminize uygun olacağının bir garantisi yoktur (misal: modeminizin şifresi farklı olabilir)

3-Eğer CLR-Database menüsünde modeminizin markasını bulamaz veya tereddütte kalırsanız .clr uzantılı dosyayı kendiniz yapmanız gerekecek. Bunun için:
http://www.cryptload.info/clr2/
adresine gidiyoruz. Oluşturulacak olan .clr uzantılı dosya için bir ad belirliyoruz, bunun için modeminizin markasını yazınız ve "next step" düğmesine basınız. Karşınıza çıkacak ekranda "HTTP Live Header:" yazan boşluk çıkacak, bu boşluğu doldurucaz. Bunun için Mozilla Firefox tarayıcısına ve bu tarayıcıya entegre olacak "Live HTTP Headers" eklentisine (eklentiyi buradan indirip kurun: https://addons.mozilla.org/en-US/fi...x/addon/3829) ihtiyaç vardır. Cryptload programının Router Ayarları bölümünden Routerin IP Adresini kopyalayıp tarayıcımızın adres çubuğuna yapıştırıyor ve enter'a basıyoruz. Karşımıza modeminizin giriş sayfası çıkacak. Şimdi Firefox tarayıcınızın Araçlar sekmesinin altından Live HTTP Headers eklentisini çalıştırınız. Şifrenizi (adsl şifresi değil) biliyorsanız girin, bilmiyorsanız muhtemelen varsayılan şifreniz geçerlidir, bunun için modeminizin kitapçığına bakın. Modeminizin ayarları menüsünde Routerı yeniden başlat gibi bir düğme arayınız (benim modemim airties, benimkinde Araçlar menüsü altındaydı). Routerı yeiden başlat düğmesine basıp modemin restart olmasını bekleyiniz (2 dak kadar bekleyin). Restart işlemi bitince Live HTTP Headers eklentisinin Headers sekmesi altında çıkan yazıları kopyalamamız gerek, bunun için Save All... düğmesine basıp dosyayı bilgisayarımıza .txt uzantısıyla kaydediyoruz. Kaydettiğimiz txt dosyasını açıp içeriğini kopyalıyoruz. İşte bu içeriği daha önce tarayıcımızda açtığımız "HTTP Live Header:" yazan boşluğa yapıştırıyoruz ve Next Step düğmesine basıyoruz. Result sayfasında Download myRouter.clr düğmesine basıp hazırladığımız .clr uzantılı dosyayı indiriyoruz.

4-.clr uzantılı dosyayı Cryptload programının router klasörünün içine kaydediyoruz. Programı yeniden başlattığımızda Router Ayarlarında, Router(yönlendirici) menüsünden modeminizin ismini bulup seçiniz.Kullanıcı adı ve şifre bölümüne modeminize erişim için kullandığınız bilgileri giriniz (adsl şifresi değil).Hemen yeniden bağlanmak için Bekleme Süresini de modeminizin restart süresine göre yazınız (50-60 sn). Tamam deyip programı yeniden başlatınız.

5- yeniden bağlan/elle düğmesine bastığınızda modem restart oluyorsa işlem tamamdır.Download için linkleri ekleyip başlatın, gerisini Cryptload halleder. Olmuyorsa birşeyler atladınız demektir, veya firewall engelliyordur.

Resimli Anlatım(.clr dosyası hazırlama):
http://ifile.it/abuz8ot

Not: Aynı .clr uzantılı dosyayı jDownloader programı için de kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin....

Güncelleme: dtergin [16 Ara 2008 18:55:45]
dtergin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) dtergin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
e2008
Katılımcı Üye

650 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  11:26:40
mrb paylaşımın için teşkr edrim çok güzel bi program kullanıyorum da zaten fakat bu ayarı yapmamıştım.ben siteye giriyorum ama bi reklam çıkıyor ve sayfayı göremiyorum reklam kapanmıyorda indirebilirsem bi şekilde ayarlarını yapacagım.:D
Güncelleme: e2008 [04 Ara 2008 11:35:44]
'Bilmek Egemen Olmaktır'
e2008'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) e2008'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
e2008
Katılımcı Üye

650 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  12:17:49
sitede ki reklemı engelleyemedim bi türlü yaw adblock da war ama
'Bilmek Egemen Olmaktır'
Sayfanın en üstüne git
dtergin
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  16:16:46
Reklamı kaldırmak için alt sağ köşede Schlieben yere basınız
Sayfanın en üstüne git
StatioN
Üye

106 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ara 2008  10:57:56
modeme erişmek için şifre istiyor ama ben bilmiyorum ne yapmam gerek? airties 125 Mbps wireless adsl2+1 port rt-205 modemin arkadasında model olarak bu yazıyo:)
Güncelleme: StatioN [05 Ara 2008 10:59:00]
AVRUPALI BİRİNE SORUYORLAR:
fenerbahçeyi TANIYOR MUSUNUZ???
ADAM:O KİM GALATASARAYDA MI OYNUYOR?
:))))))))))))))
StatioN'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) StatioN'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
dtergin
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ara 2008  13:10:11
airites modeminizin varsayılan şifresi 123456 dır. Şifreyi değiştirmeyi unutmayınız. Uymazsa modminizin kitapçığına bakın veya Google'dan varsayılan modem şifreleri diye aratın
Güncelleme: dtergin [05 Ara 2008 13:25:10]
Sayfanın en üstüne git
brokenidols
Yeni Üye
31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Ara 2008  08:17:34
çok teşekkurler açıklama için fakat router ayarı diye bir şey yok sadce aktif ve pasif kutucugu var reouteri açıp kapatmak için. acaba sürümlemi alakalı açık durumda ama yenileme yapmıyor dosyayı seçecegim bir yerde yok!!! :(
brokenidols'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) brokenidols'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
e2008
Katılımcı Üye

650 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Ara 2008  14:17:44
modemi açık kapatan resetleyen vs yazılımlar pek işe yaramıyor en temizi elle modemi kapatıp açmak.bu programın avantajı linkleri kopyalıyorsun ve o kendi download yapıyor senin tek tek download butonuna basmanı ortadan kaldırıyor arada programı kontrol edeceksin indiriyor mu vs. diye.çok güzel program gece ayarla linkleri o sabaha kadar kendisi indiriyor
'Bilmek Egemen Olmaktır'
Sayfanın en üstüne git
dtergin
Yeni Üye

17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Ara 2008  15:59:36
brokenidols'tan alıntı:
çok teşekkurler açıklama için fakat router ayarı diye bir şey yok sadce aktif ve pasif kutucugu var reouteri açıp kapatmak için. acaba sürümlemi alakalı açık durumda ama yenileme yapmıyor dosyayı seçecegim bir yerde yok!!! :(

Router ayarlarını gizlemişler, ben de bulana kadar zorlanmıştım, programın kapatma düğmesinin hemen altındaki(üstte en sağda) ayarlar düğmesine basınca açılan pencerenin yine kapatma düğmesinin hemen altındaki küçük oka basın, çıkacaktır.

Programla sorunsuz bir şekilde modemi resetleyebiliyorum, yalnız .clr uzantılı dosyayı kendim yapmıştım, e2008 rumuzlu arkadaşımız, modemiyle uyumlu olmayan bir .clr dosyası indirdi heralde. Tarif ettiğim şekilde işlemleri sırasıyla (sırasıyla olması çok önemli) ve eksiksiz yaparsanız bir problem yaşamazsınız. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var, Live HTTP Headers eklentisi açıkken, Firefox tarayıcınızla yaptığınız her işlemi kaydediyor, o yüzden ekstra işlemler yapmayın, sadece belirttiğim işlemleri uygulayın.
Güncelleme: dtergin [15 Ara 2008 16:22:45]
Sayfanın en üstüne git
e2008
Katılımcı Üye

650 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Ara 2008  16:20:42
indirdim modeme uygun dosyayı tekrar deneyim bakalım
'Bilmek Egemen Olmaktır'
Sayfanın en üstüne git
brokenidols
Yeni Üye
31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Ara 2008  18:17:35
evet tamam oldu çok çok teşekkurederim kardeşim sğl!!!
brokenidols'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) brokenidols'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler