Yeni Üye - Mesaj
- 2
Kişisel Sayfası
| 01 Şub 2012 23:47
Allah razı olsun Hp G62 var bende D Recovery sürücüsünü geri getirdim fakat bu seferde ESC tusuna basıp recovery menüsüne önceden ulaşabiliyordum fakat simdi ulaşamıyorum. ESC ye basınca F11 recovery falan geliyordu ama simdi gelmiyor. Bilgisayar yeniden başlıyor. |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 5
Kişisel Sayfası
| 04 Mar 2012 00:10
GÖRÜNMEYEN, KAYBOLAN D ve E BÖLÜMÜNÜ ( SÜRÜCÜSÜNÜ ) GERİ GETİRMEK :Lütfen açıklamaları dikkatli okuyup heyecanlanmadan, doğru karar vererek sorununuzu çözün.Faydalanacağınız proğramın adı (Partition Wizard Home Edition 7.1) Bu proğramı aşağıdaki adresten indirip bilgisayarınıza kurun. Proğramı başlattığınızda bilgisayarınızdaki tüm bölümleri ve içeriğini göreceksiniz. Proğramın menüsü ingilizce olduğundan yaptığınız işlemlere çok dikkat edin, yanlış bir işlem yaparsanız çok daha vahim sonuçlarla karşılaşabilirsiniz, mesuliyet kabul etmem. Bu adrese git ve http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html ücretsiz (Partition Wizard Home Edition 7.1 ) programını indir. Bilgisayarına kur.NOT : (Bu amaçla kurduğun diğer programları mutlaka kaldır, program çakışması olabilir) DİKKAT : Aşağıdaki adreste görebileceğin resimlerin üzerindeki açıklamaları dikkatlice oku ve yönlendirme oklarına dikkat ederek işlemini yap…http://ahsapteknolojisi.blogcu.com/kaybolan-d-e-bolumlerini-geri-getirmek/11926356 İşlemini buraya kadar getirebildiysen Apply ve sonra Yes‘e tıkladıktan sonra programdan çık ve bilgisayarını yeniden başlat.Bilgisayar yeniden başlarken her zamankinden farklı bazı işlemler yapacak, heyecanlanmayın ve sabırla sonucu bekleyin !!!Kolay gelsin, başarılar…İşinizi bitirmeden programı bilgisayarınızdan asla kaldırmayın. LÜTFEN DİKKAT !Şayet sonuca ulaşabilirseniz bilgisayarıma tıkladığınızda kaybolan ve geri gelen bölümünüz isimsiz ( D: ) olabilir, bunun için ne yapman gerektiğini ayrıca anlatacağım, orhanuu@hotmail.com Güncelleme: orhanu (04 Mar 2012 00:41) |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 2
Kişisel Sayfası
| 12 May 2012 00:41
orhanu arkadaşım ben win7 kullanıyorum ve aynı programdan dolayı aynı sorun bendede oluştu d yi kybettim :S mini tool programını kurdum dediklerinizi yaptım orda d gözüküyor (ismi d değil fakat boyutundan anlaşılıyor ) fakat bende 'file system' kısmı 'unallocated' olarak gözüküyor bu nedenle primary yapamıyorum sorun ne olabilir ne yapmam gerekiyor bilgi yardımcı olabilirmisiniz ?? |
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 5
Kişisel Sayfası
| 13 May 2012 18:06
kardeş 'unallocated' olarak görünen bölüm hard diskin girilemez özel bölümüdür genellikle ve bu bölümde harddiske ait kurulum proğramları saklıdır. Ancak sen buranın kaybolan d olduğuna emin gibisin, peki bundan başka bir tane daha varmı 'unallocated' olarak görünen bölüm, eğer yoksa senin d o bölümle birleşmiş, nasıl çözülür bu problem bilemiyeceğim, kolay gelsin bence programı çalıştırıp bir daha dikkatli incele gözden kaçırdığın bir şey olmasın |
| |
|
|
| |
Yeni Üye - Mesaj
- 2
Kişisel Sayfası
| 15 May 2012 23:54
ayrıca hardiskimde unallocated olan bi bölüm daha var (25 gb) fakat bi bölüm daha var ki orası benim d oluyor ama görünmüyordu. bu sorunu hallettim senin verdiğin program ile create yaptım o bölümü d diski kurulmuş oldu artık d var fakat benm d diskimdeki bütün dosyalarım kayıp oldu :( onları geri getirmek için uğraştım bazı programlarla ama faydalı birşey bulamadım sana çok tesekkür ediyorum en azından senin yazdıkların sayesinde d diskimi geri getirdim. yinede geri getirebileceğim dosyalarımı kurtarabilecegim önerin varsa alabilirim :) ayrıca ben patıtıon magic programını kurdugumda c diskimde kaybolmuştu pc çöktü resmen fakat format atmayı denedim (umut dünyası işte hdd yok ortada format atmaya çalışıyordum :) ) ugrasırken bir süre sonra kendiliğinden c diskim geldi fakat d hala yok ortada en sonunda yuarıda anlattıgım gibi düzelttim onuda uzun uzun anlattım bütün ayrıntısı ile arkadaslara tavsiyemdir kesinlikle partıtıon magıc ile ugrasmayın direkt format atın yada baska bir şekilde yapın daha iyi ..  |
| |
|