Blackberry Curve 8320'den sonra merakla beklediğimiz BlackBerry Bold, önceki sürümünü aratmıyor.
ASUS, elimizdeki modeliyle 24 inç piyasasındaki az sayıda örnek arasından sıyrılmaya çalışmış.
Asus'un performans konusunda en başarılı anakartlarından olan ürün, üzerinde Intel'in X48 yonga setini taşıyor.
ersinbakar
Deneyimli Üye
REP: 70
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:12:08
yakışır :) benim her söze diyecek lafım vardır fakat önce bakarım söz sözmüdür diye sonra diyene bakarım adammı diye mevlana... çok sevdiğim bir sözüdür birde
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ...
HoRTLoCk
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:12:53
doğum gününüzü kutlar sağlık mutluluklar ve esenlikler dilerim :)
ustunahmet
Üye
REP: 15
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:13:28
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ... bu sözüne katılıyorum ersin bakar kardeşim
ersinbakar
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:14:24
ustunahmet'ten alıntı:
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ... bu sözüne katılıyorum ersin bakar kardeşim
sağolasın kardeşim dostlar sağolsun ...
ersinbakar
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:15:12
HoRTLoCk'tan alıntı:
doğum gününüzü kutlar sağlık mutluluklar ve esenlikler dilerim :)
sağolasın kardeşim nice beraberliklere inş.
yanLarım
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:22:00
Ersin Bey Kardeşim Dogum günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLara..! SeLamun aLeykum
ersinbakar
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:29:24
yanLarım'dan alıntı:
Ersin Bey Kardeşim Dogum günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLara..! SeLamun aLeykum
eyvallah sağolasın kardeşim aleyna aleykum selam
ercanyerci
Katılımcı Üye
REP: 45
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:35:37
doğum günün kutlu olsun ersin abi
K-4S-1M'da Aşk bi başkadır...
OOOOMMMMEEEERRRR
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 20:20:07
Ersin bey doğum günün kutlu olsun. Benim bozuk mouse'u yollıyım mı sana
ÖNEMLİ : Selçuk abi,Serkan abi ve dostlar... Morque'nin her konusunda tartışma çıkıyor. Suç benden kaynaklanıyorsa özür dilerim. Ayrıca bazen aşırıya kaçabiliyor. Onlar içinde özür diliyorum. Ama karşımdaki utanmıyor (hayvanlaşmış) ben niye utanıyım bu noktadan sonra...