CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Linux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
onlineTR
Deneyimli Üye
REP: 9
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 21:04:19
nice mutlu seneleree,dogum gunun kutlu olsun. chıp onlıne da kal ....[*<]
ersinbakar
Deneyimli Üye
REP: 74
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 21:32:04
OOOOMMMMEEEERRRR'den alıntı:
Ersin bey doğum günün kutlu olsun. Benim bozuk mouse'u yollıyım mı sana
senin ve diğer kardeşlerimizin varlığı yeter gönder ikinci el diye satarız :) diğer arkadaşlardan da allah razı olsun ve hep beraber nice beraber senelere inş..
ScoRpioN
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 21:38:53
ersinbakar'dan alıntı:
senin ve diğer kardeşlerimizin varlığı yeter gönder ikinci el diye satarız :) diğer arkadaşlardan da allah razı olsun ve hep beraber nice beraber senelere inş..
Bakın beni tanımadığı halde beni ve sizi ayrı tuttu Keisn fareyi beleşe getirmeyi planlıyor
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :(
kylie
Forum Katibi
REP: 411
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 22:14:42
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
byburak2009
Bilgin Üye
REP: 197
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 22:19:31
Ersin Kardeşim Nice mutlu yıllara. Nice Chip Forumlu Yıllara Dogum Günün Kutlu Olsun
ersinbakar
Deneyimli Üye
REP: 74
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 22:33:28
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun gönlünüzde dostluk muhabbedi daim olsun inş.
Reborn91
Forum Katibi
REP: 370
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 02:57:09
İyi ki doğdun. Nice senelere...
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com