hooligan sormuş: Rapidshareden yaptığım downloadların hepsi %99 yada %100 de kalıyor downloadı bitirip dosyayı pc ye kayıt etmiyor. flashget, free download manager de kullandım, explorer yada firefox farketmiyor hep aynı. Birçok forumda araştırdım ama birtürlü sorunuma çare bulamadım internet bağlantımı sınırsız yaptım ama hiçbirşey indiremiyorum son çare olarak buraya yazıyorum lütfen yardım edin.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: Pentium4 3.2 ghz, 512mb ram, windows xp service pack2 smartnet 4 portlu modemim var internet bağlantım 1024 sınırsız
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
WD My Passport Elite, bilgilerinizi rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanmış, son derece şık ve hafif bir harici sabit disk.
Büyük boyutlarıyla işlemcinizi etkili bir şekilde soğutan Vendetta 2, aynı zamanda fan gürültüsünde bıkanlara ilaç gibi gelecek.
Genel olarak ortalama performansa sahip olan Tran MP4 çalar, beraber müzik dinlemek isteyenlerin ilgisini çekebilir.
mengu88
Üye
REP: 6
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 21:34:45
Bilgisayarınızın donanımı ile ilgili bir sorun değil o belli bir kere . Ben pentium 3 ile rapidden günde 3-5 gb arası indiriyordum . Bence bir format atsanız düzelir . Şimdi Firefox veya IE hakkında da birşey söyleyemiyorum . Çünkü ikisinide denemişsiniz . Ama bende Firefoxda bazen bağlantı kopabiliyor downloadlarda .
gündeş
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 21:45:56
cristalxp v3 kullan sorun çözülür modifiye xp
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1446
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 21:48:12
rapidden dosya ındırırken download manager tarzı programlar kullanmayın
byburak2008
Deneyimli Üye
REP: 146
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 22:45:01
Borga-x'dan alıntı:
rapidden dosya ındırırken download manager tarzı programlar kullanmayın
Sorun Download Manager Tarzı program Kullanmak Degil... Ben Rapidshareden Free Downlaod Manager ile Rahat Rahat İndiriyorum Hicbir Kopukluk Olmadan
upgradeyourlife
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 16 May 2008 22:54:47
kesınlıkle format atman gerekır oda sorununu cozer
skrespin
Üye
REP: 36
Mesaj Tarihi : 17 May 2008 01:02:12
bu sorunu yasayip dahada once buraya yazan bri olarak soyluyorum
format bu isi cozmez. henuz nedeninide bilmiyorum ama banada hala oluyor ne download manager ne baska bir program bunu cozmez.
sadece rapid degil diger yerlerde de ayni olay olacaktir.
cozen olursa banada soylesin
itsfresh
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 17 May 2008 12:33:35
ethernet kartının uyumlu driverını tekrar kurmayı deneyebilirsin.
raptorcengiz
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 17 May 2008 13:30:09
o sorunu sadece bir gün yaşadım. ama benimki biraz daha farklıydı. dosyayı internet hızımın daha üstünde indiriyordu. ama %99 a geldiği zaman dosyayı kayıt etmiyordu. ama o esnada pcmde gerçekten oldukça zorlayıcı yazılımlar çalışıyordu. örneğin antivirüs olarak kaspersky kullanıyodum. (bu arada sistemim hala pentium III 600, 324 mb ram, fx 5200 gfx, 80 gb hdd) antivirüs sistemimi deiştirdim. nod32 kullanıyorum. ve şu anda rapidden free download manager ile download yapıyorum ve hiç bi sorun yok. bence programlarını bi gözden geçirsen iyi edersin. olmazsa en son olarak rapidle bağlantıya geç ve danış derim
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 213
Mesaj Tarihi : 17 May 2008 15:44:08
Sorunun çözümü mutlaka vardır fakat açıkçası bunun nedeni yüzlerce şeyden kaynaklanabilir. Hatta sorun rapidshare tabanlı bile olabilir.
Ama sorunun kesin bir çözümü var:
Rapidshare Premium Üyelik
-Download'ları durdurup devam ettirebilme sayesinde böyle bir sorun kalmıyor.
Bu arada denediğimiz Download yöneticleri arasında en iyisi Internet Download Manager olarak ortaya çıktı.
Trakya Üniversitesi Almanca Öğretmenliği | LEVEL Donanım Editörü | CHIP Yazı İşleri
hooligan
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 18:59:14
Evet pc ye format attım belki düzelir umudu ile ama sorun hala devam etmekte. Bir çözümünün olmamasıda şaşırtıcı daha oncede açılmış aynı konu ama çözümlenememiş ilginç doğrusu.