hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 19:09:01
|
|
|
|
Sanırım bir bilgisayar mühendisi bulmam gerekecek ;)
|
|
| |
|  |
Vista savaşı büyüyor! |
IE8 Safari'den esinlendi |
Gmail'iniz çalınabilir! |
 Microsoft - Apple reklam savaşında 3. perde: Hangi ünlü reklam filminde oynamayı kabul etti? |
 Microsoft, yeni Internet Explorer'a özel bir "Gizlilik modu" ekliyor. Gizlilik modu ne işe yarayacak |
 Las Vegas'taki bir konferans, Gmail hesaplarının kolayca çalınabileceğini ortaya koydu. |
|
silici06
Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 19:11:29
|
|
|
|
farklı sunucuları dene farklı saatlerde dene globalcrossing teli sonera via level gibi seçenekler var indirmeden önce seç. ikinci olarak aklıma gelen de download başlamadan önce antivirusunde bir sorun olabilir. tam kayıt etme esnasında güvenlik için incelemeye çalışıyordur. güvenlik ayarlarını çok fazla kastıysan bu sorun oluşabilir. veya antivirusun olması gerektiği gibi çalışmıyor veya 3. ihtimal tam dosya tamamlanınca oluşum anında gerekli boş alan diskte yok da olabilir veya temp klasorunde bir sorun oluşmuş
|
| Güncelleme: silici06 [19 May 2008 19:15:22] |
|
| |
|  |
hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 19:19:08
|
|
|
|
farklı sunucuları denedim bi faydası yok. Antivirüs olayına gelince awast kullanıyorum dediğin gibi bitmesine yakın devredışı bırakınca direk download tamamlandı diyor ve yine istediğim yere kayıt yapmıyor. Downloadlar %99da kaldıgında yarım saat gibi bi süre bekledikten sonra tamamlandı diyor ama yine kayıt yapmıyor temp klasörüne atıyor ama dosyayı ordan aldıgımdada zipli dosyayı açarken hata veriyor yani tam bitirmiyor downloadı:(
|
|
| |
|  |
silici06
Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 19:55:23
|
|
|
|
bitmesine yakın antivirusu devre dışı bırakırsan dosya tamamlanmaz yarım kalır. aslında sen bence antivirusu tamamen sistemden kaldır sonra restart yap tekrar dene istersen.... yada başka arkadaşların da önerilerini bekle... ama bu sorun daha önce bir kere başıma geldi, 300 mb 3 parça halinde divx dosyası indiriyordum, tamamlanmıyor yarıda kalıp duruyordu. başka bir dosya indiriyordum rapidden onda sorun olmuyordu. pek uğraşmadım, ertesi gün tekrar denedim o zaman oldu... :S
|
|
| |
|  |
hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 20:06:49
|
|
|
|
dediğin gibi antivirüsü kapatıp sonrada denedim bu sorun uzun zamandır var bende. normal bir şekilde başlıyor download ta ki %99 yada %100e kadar 1 saniye kala yada bazen 0 saniye kaldı yazıyor ve kalıyor öyle bir bilen çıkar elbet diye bekliyorum bende
|
|
| |
|  |
tirex_x
Üye
   REP: 100
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 20:40:26
|
|
|
|
arkadaşlar arkadaşımızın problemi download yaparken download ın bitmesine kısa bir süre kala kesilip dosyayı indirememesidir. Arkadaşımızın problemi kullandığı adsl modem den kaynaklanıyor. problemin çözümü modemin yeni yazılım güncellemesi varsa update et ve modem i resetleyip yeniden konfigüre etmek.büyük ihtimal problem çözülecektir.
|
mardinli |
|
| |
|  |
hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 20:53:42
|
|
|
|
valla bi o kaldı denemediğim modemi değiştirecem artık başka çare yok anlaşılan. Bu arada 5/10mb lık dosyaları indiriyor ama download yeri masaüstü olmasına rağmen onlarıda temp klasöründen alıyorum bi sorun olmuyor :) ama büyük boyutlu dosyalarda tempden alsamda açılmıyor
|
|
| |
|  |
tirex_x
Üye
   REP: 100
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 21:18:03
|
|
|
|
arkadaş dediğim gi firmware update ve yeniden configüre et
|
mardinli |
|
| |
|  |
hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 May 2008 22:59:21
|
|
|
|
ne yazıkki kullandığım modemin firmwire güncellemesi yokmuş sanırım başka modem deneyecem işe yararsa mecbur modemi değiştirecez artık
|
|
| |
|  |
hooligan
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 20 May 2008 00:47:41
|
|
|
|
başkalarının başınada gelmiş aynı sorun ne tesadüftür ki hemen hemen hepsi benim modemden kullanıyor :P
|
|
| |