Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

DVD Kapağı Hazırlama
zaferis
Yeni Üye

15 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 May 2008  16:52:50
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar DVD kapağı hazırlamak istiyorum. Ama DVD nin üzerine yapıştırılan yuvarlak kağıtlardan değil, DVD kabına koymak için resim çıkartmak istiyorum. Buun için program arıyorum. UnderCoverXP diye bir program var ama sadece resmin boyutunu ayarlıyor. Ben ön kapağına farklı resim, arka kapağına farklı resim, tam ortasına yani kabın ortasına gelen kısma içeriği belirten yazı falan yazabieceğim kapsamlı bir program istiyorum. Bana önerebileceğiniz program varsa çok sevinirim. Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
zaferis'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) zaferis'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Nostaljik PC reklamları

TEST: En iyi cep hangisi?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hafızalardan silinmeyen 10 PC reklamı1980'li yıllarda hafızalara kazınan 10 bilgisayar reklamını bir araya getirdik.
Hafızalardan silinmeyen 10 PC reklamıCHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
fatihh92
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 May 2008  18:59:17
Nero Cover Designer ile yapabilirsin.

Aşağıdaki gibi seçenekleride var.

fatihh92'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) fatihh92'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
titi_boss_14
Üye

486 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 May 2008  21:30:23
sen light sribe yapmak istiyon arkadasım lazerle resim yapacan cd üzerine yazıcının light scribe özelliği olmalı ama bi de onun cd leri ayrıdır dikkat et genellikle sarı tonlarında bronz gibi ok
titi_boss_14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) titi_boss_14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
feyzi01
Yeni Üye
4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 May 2008  11:42:44
cd nin üzerinde yazıyordu sanırım lightscribe diye.Zaten alırken lightscribe li cd iste verirler :)
feyzi01'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) feyzi01'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000