Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

DVD-ROM eğitim cd'lerini okumuyor
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  23:55:03
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
sedef sormuş:

asus dizüstü bilgisayar kullanıyorum;müzik cd'lerini ve görsel cd'leri izliye biliyorum.Sorunum eğitim cd'leri almıştim;cd'leri DVD-ROM'a yerleştiriyorum ama
E-sürücümde hiç birşey gözükmüyor( 0 nesne) diyor.Başka bilgisayarda denedim orada dosyaları gösterdi;ses geldi fakat görüntü yok
sizce neden kaynaklanıyor.
Bilgisayarı dv uyumlu hale getirmek ve avi proğramlarını açacak şekilde düzenlemek nasıl oluyor.Yardimcı olursanız çok memnun
olacağım.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Asus A6Q00VC dizüstü bilgisayar kullanıyorum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9b3) Gecko/2008020514 Firefox/3.0b3
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Yepyeni bir Google!

iPhone güncellendi!

MS'in "Windows olmayan"ı

20081122000200Google aramalarını artık dilediğiniz gibi sıralayabilir ve silebilirsiniz. Nasıl mı?
iPhone-a-Turkce-destegi-ve-Street-View-geldiApple iPhone için 2.2 sürüm no'lu firmware'i kullanıcılara sundu. Yenilikler arasında Türkçe de var.
iPhone-a-Turkce-destegi-ve-Street-View-geldiMicrosoft'un "Windows olmayan" deneysel işletim sistemi Singularity yeni sürümü ile karşınızda...
neolas67
Yeni Üye

15 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  00:13:30
avi uzantılı dosyaları ve daha birçok video formatlı dosyaları açabilmek için k-lite mega codec pack son sürümü 4.0.0 olması lazım indirin video oynatıcı olarak windows media player a alternatif olarak bsplayer indirebilirsiniz eğer dvd de bir sorun yoksa yada dvd okuyucuda bu 2 program yardımıyla bilinen bütün video formatlarını izleyebilirsiniz
neolas67'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) neolas67'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2643 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2008  00:16:39
eğer sürücünüz cd rom ise dvd leri okumaz ancak dvd rom ise okuması gerekir,(sürücünüz dvd rom ise) bu durumda servise götürmeniz en mantıklısı
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000