Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

DVD siz oyun oynamak yardım !
Mustafa@PC
Üye

95 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008  19:33:09
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkadaşlar elimdeki fifa 2007 dvd si bi kaç dosyayı okuyamadı bende diğer dvd yardımı ve o dvd ile fifa 2007 dvdsinin içindeki tm dosyaları bi kalsöre kopyaladım ama şimdi nasıl yükleme yapıcam nasıl oynıcam yardım lütfen
Mustafa@PC'ın profilini görüntüle Mustafa@PC'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Kusursuz video çekimi

Güvenlik duvarını kapatın

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Amatör kameramanlar için en iyi ipuçlarıVideo kameranız ile mükemmel çekimlere imza atmak için bu ipuçlarına mutlaka kulak verin.
Amatör kameramanlar için en iyi ipuçlarıCHIP Online'ın ilaç paketi ile güvenlik duvarı olmadan da tehlikelere karşı koymanız mümkün...
asertas
Üye
REP: 10REP: 10REP: 10REP: 10REP: 10
REP: 10

312 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008  22:02:51
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Yükleme kısmı kolay. Attığın dosyaların içinde kesin bi autorun.exe ya da setup vardır ordan yükleyebilirsin tekrar. Oynama işini de ya o kopyaladığın dosyaları eski dvd ile aynı isimde başka bi dvd'ye yazdır, ya da burdan: http://m0001.gamecopyworld.com/game...a_2007.shtml no-dvd veya fixed exe indir. Versiyona dikkat et ama. Hadi kolay gelsin ;)
asertas'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) asertas'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000