Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

DVD/CD-ROM Sürücüleri
HPQ-User
CHIP Online

13704 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Mar 2008  22:12:16
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
karsiyaka sormuş:
En son 14.03.2008 tarihinde CD ye bir word belgesi yazdirdim, hicbir sorun yoktu. Cumartesi günü ayni islemi yaptigimda CD nin basariyla yazildigini söylemesine ragmen CD yi tekrar taktigimda bos görünüyordu! Defalarca denedim, hatta JPEG resim ya da MP3 kopyalamayi da denedim fakat sonuc hep olumsuz! Nero, media player hicbirinde yazilmiyor! Yazdirma hizini da 16'ya düsürdüm... Daha önceden hazirladigim bütün CD leri okuyor fakat bos CD lere hicbi sey yazdiramiyorum! Lütfen bana yardimci olur musunuz? Ögretmenim ve mutlaka CD hazirlamam gerekiyor. Ne yapmami önerirsiniz?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Merhaba.. Toshiba A200 1M4 notebook kullaniyorum. 6 ay önce satin aldigimin 3. günü Web Cam yüklenirken cöktü. Ben de tavsiye üzerine format atilirken XP yüklettim. TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D sürücümde bir sorun var.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546REP: 1546REP: 1546REP: 1546
REP: 1546

11265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Mar 2008  08:31:03
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Galıba vısta vardı ve sildirdiniz. Neyse Nero dısında başka programlarda mevcuttur. Deep Burner programını bır deneyın. Hem ucretsızdır
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler