Sistemim 8gb ram 512 mb ati radeonekran kartı,intel core 2 due 2.4 işlemci.Bu sistemle bu oyunu çalıştırabilirmiyim? Diğer forumlarda çoğu kişinin bu oyunu çalıştıramadığı söyleniyor.Yaklaşık benim sistemime yakın...Yanıtlarınızı bekliyorum.
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Linux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
by_rex
Üye
Mesaj Tarihi : 14 Ağu 2008 20:40:20
büyük ihtimalle oynarsın:D benim sistem e6600, x1950pro, 2gb 667, rahat bir şekilde oynuyordum. bölümünün bir yerinde şatodan yaratık atlarken, oyundan çıkıyor. bu konuda da bilgisi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin.
venom_venom
Üye
Mesaj Tarihi : 14 Ağu 2008 20:45:38
Stranglehold,Crysis,Assassin's Creed gibi oyunları yüksek çözünürlükte rahatlıkla oynadım,herhalde bu oyun da çalışır.
ozanaab
Deneyimli Üye
REP: 57
Mesaj Tarihi : 14 Ağu 2008 21:41:36
dmc4 o kadar da yüksek sistem istemez tek çekirdek p4 1gb ram ve 256ekran kartı yeter sen full detay oynarsın
http://antalyaforum.goboardz.com/ Antalya'nın Forum Sitesi En yakın zamanda yeni bilgiler eklenecektir. Sistem bilgisi en ksıa yazılacaktır. Yeni forum sitemiz(sadece bilgisayara özel) en kısa zamanda açılacaktır!..
bu adresteki test sistemiyle bu ve daha fazla oyun için sistemini test edebilir ve oynanabilirliğini ölçebilirsin.
Sting_32
Katılımcı Üye
REP: 13
Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008 22:54:11
BOOMFUNKMCS verdiğin site için çok sağol Venom senin sistem takılmadan çalıştırır devil may cry'ı zaten oyuna başlayınca grafik detayına falan bakmıyosun oyunda heyecan düzeyi o kadar yüksek ki harika bir oyun