Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Dikkat: Bu anti-virüs sahte! Yüklemeyin!
/ 2  Sonraki sayfaya git
CHIP Online
www.chip.com.tr

3240 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  11:17:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Kullanıcıların güvensizliğinden faydalanarak onları dolandırmaya çalışan sahte anti-virüsler artıyor

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Dikkat-...in_8709.html

Rouge Security Software olarak tanımlanan yeni bir sahte anti-virüs dalgası daha başladı. Hedef, yine kendini güvende hissetmeyen kullanıcıların cüzdanları.

Böyle bir zararlı ile muhatap olanlar sürekli olarak uyarı mesajları ile boğuşmak zorunda kalıyor. Sistemin yüzlerce virüs tarafından işgale uğradığı ve bu zararlılardan kurtulmak için kredi kartı ödemesi ile tam sürümün satın alınması gerektiği iddia ediliyor.

Bu tip sahte anti-virüslere örnek olarak AntivirusXP 2008 veya XP Protector 2009 gösterilebilir. Micro Antivirus 2009, Antispyware Pro XP, Windows AntiVirus 2008, MS Antivirus veya Antivirus Security ise PC'nizin yakınından bile geçmemesi gereken diğer örneklerden.

CHIP Online Yorumu:
Sizlere temel olarak üreticisini tanımadığınız tüm güvenlik yazılımlarından uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

Tüm konu: Dikkat: Bu anti-virüs sahte! Yüklemeyin!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: İsmi geçen yazılımlardan biriyle hiç muhattap oldunuz mu?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
ylahh
Yeni Üye

11 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  12:17:43
AntivirusXP 2008 yazılımına yakalanmış çokça pc gördüm programı kaldırmak imkansız.
Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.
(What does not kill me makes me stronger.)
ylahh'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ylahh'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
kylie
Bilgin Üye
REP: 411REP: 411REP: 411REP: 411
REP: 411

2995 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  12:58:37
milletin parasını çalmak için ne yapacaklarını şaşırdı zavallılar.
kylie'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) kylie'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
DsR
Yeni Üye

27 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  13:15:00
evet benimde başıma pro spy sanırım ööle bişy vardı pc de 500 küsür worm ve virüs olduunu bunların sadece 100 tanesinin zararsız olabiliceğini söylemekle beraber silmemekteydi sadece kredi kartı ile programı alınca
siliodu ilk pc'im olduu için birine sordum ve programı kaldıramadım sonra format attırdım:D
DsR'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) DsR'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
unemrahable
Yeni Üye

22 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  16:09:32
Güvenilir anti-virüslerin listesini hazırlayabilecek bi arkadaş var mı acaba mesela trendmicro-housecall online scanner güvenli midir?
unemrahable'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) unemrahable'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
helios_ptera
Üye
REP: 30REP: 30REP: 30REP: 30
REP: 30

364 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  16:22:36
Antivirüs Xp 2008 le ben baya uğraştım bu program zaten Malware virüsü oluyor bunu sadece Malwarebyte's Antimalware programı siliyor tavsiye ederim ama bazen çaresiz kaldığıda olmuyor değil bunu da hatırlatayım
helios_ptera'nın profilini görüntüle (Çevrimiçi) helios_ptera'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Bilgin Üye
REP: 57REP: 57REP: 57REP: 57
REP: 57

2123 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  16:33:52
1 kere geldi.Antivirüs olarak kurmadım ama galiba bir flash eklentisi ile gelimşti.O zamanlar bu gibi antispywareler yeniydi ve silmesi kolaydı.Biraz uğraştıktan sonra manual olarak silmiştim.Tabi bu olay çok öjnceden başıma geldi
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Matalien
Üye

115 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  19:22:06
Şimdide bunlar moda oldu
Matalien'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Matalien'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5887 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  20:59:01
muhattap olmadım. zushaushauh..
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
_Neo_
Üye

166 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eyl 2008  21:11:00
Bilmediğim bi programın yanından bile geçmem.Bugün milyonlarca kullanıcı her gördüğü guvenlik programını,güvenliği sağlar zannedip tersine önceden güvenli olan bilgisayarını güvensiz hale getiriyor.Bi bakarsın program işte şu kadar zaralı var der temizlersin,arkasından hemen link açar yada işte böyle 100 tane atıyorum virus var temizlemek için full sürüm lazım diye oter durur,link vs acar rahatsız eder, baska bir programı yuklemeye çalışabilir yda onu sen silersin yine yükler,uyarı verir:D.Burda önemli olan ilk bu programı yüklerken asıl zararlı bilgisayarınıza girdiğini kullanıcının farkedememesi ve sonradan farkedince ki bu tecrübe kısmı oluyor.(yanında gecmemeli gibisinden)bi daha daha dikkatli oluyor :)
Güncelleme: _Neo_ [16 Eyl 2008 21:16:43]
_Neo_'nun profilini görüntüle (Çevrimiçi) _Neo_'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
caner_bey
Üye
REP: 1
REP: 1

61 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Eyl 2008  11:49:11
BU LİSANSLI PROGRAMLAR İÇİNDE SÖYLENİYOR.(PROGRAMIN KENDİSİNİN VİRÜS ATTIĞI).BELKİDE BİZDE DİYORUZ Kİ BAK BAK PROGRAMA NE VAR NE YOK BULUYO NE SAĞLAM GÜVENLİK DİYE...
caner_bey'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) caner_bey'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler