Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Domain kayıt sihirbazı
Techno_maynaQ
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Ara 2008  15:13:59
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar merhaba yine ben! Biliyorum bazen çok fazla oluyor bu çocuk diyorsunuz bana ama ne yapıyım başka forumlarda geyikten başka bişey yok! ama bu sefer yaptığım bir scripti geliştirmek için yardım istiyorum. Şöyle ki ben bi domain sorgulama scripti yaptım. Script gerçekten güzel ve profesyonel oldu. Ama sadece domain sorgulamak yetersiz kalıyor bazen sizin de bildiğiniz gibi. Benim amacım bunu bir sihirbaz içerisine yerleştirerek önce alan adını sorgulamarı sonra müsait ise alan adını kayıt ettirmek ve hosting seçmeleri. Bunu hazır sitelerin falan kurulumunda olduğu gibi adım adım yapacaklar. Ama bunu nasıl yapacağım? Domain sorgulama scripti PHP ama devamı ASP de olabilir. Eğer incelemek isterseniz scriptin adresi:

http://www.ncdbilisim.com/sorgu/sorgu.php

eğer isteye arkadaş olursa scripti paylaşabilirim.
Techno_maynaQ'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Techno_maynaQ'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Torrent'i durdurmak zor!

USB 3.0 sınıfı geçemedi!

Microsoft IE8'i engelliyor

20090109141500Dünyanın en büyük torrent sitelerinden biri olan Mininova'nın yükselişi çok şey anlatıyor...
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiHayal kırıklığı: CES 2009'da ilk kez sahneye çıkan USB 3.0 standardı beklentilerin çok altında kaldı
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiWindows'un otomatik güncellemesi ile IE8'e sahip olmak mümkün; tek engel Microsoft...
Techno_maynaQ
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008  10:37:12
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
Techno_maynaQ'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Techno_maynaQ'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler