Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Dosya indirdigimde Ağ Kitleniyor
gelecek69
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  21:20:20
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
p42,6 1,5 gb ram 250 mb ekran kartı msı anakart airties -111 modem 4 portlu ttnetin verdigi modem

smartswitch sw - 24m 10/100
ResİM Aşşagıda

http://www.kont2b.com/images/prods/...2___W400.jpg

Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz Bütüm pclere sistem kurmama Ramen Sorun aynı Devam Ediyor

İnternetten dosya.müzik.video.vs. indirdiğimde Ağ Kitleniyor googleye bile zorla giriyor 1 - 2 dk sürüyor girmesi
indirdigim dosyaları iptal ediyorum busefer internete rahatlıkla giriyorum ..

Bütün Pclerden denedim ama Sorunum aynı
Direk modem den Alıyorum İnterneti aynı sorun devam ediyor
Benim Sorunum Modem Mi Hup Mu Yoksa Bendemi var bi Sorun
Güncelleme: gelecek69 [04 Ara 2008 21:21:03]
"CcC"

C
C
C
gelecek69'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) gelecek69'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
megaloman
Üye
REP: 5REP: 5
REP: 5

166 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Oca 2009  02:50:41
Direk modem den Alıyorum İnterneti aynı sorun devam ediyor

bak burda cevabını vermişsin..

o zaman 2 secenek var.ya modemde problem var yada hattınızın değerleri düşük.ilk önce 440375 arayıp hat değerlerini kontrol ettirin.eğer normalse emanet bi modem bulup deneyin.emanet modemde sorun devam etmezse yeni modem alıcaksınız ( yada elinizdeki bozuk modemi servise vereceksiniz
megaloman'ın profilini görüntüle megaloman'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 245REP: 245REP: 245REP: 245
REP: 245

5461 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Oca 2009  03:26:30
Bu sorun genelde Firmware ile alaklıdır ve Firmware güncellemesi ile çözülür.
Yenilenen LEVEL Web sayfası | Türkiye'nin en iyi oyun platformu www.level.com.tr
Recep Baltaş'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Recep Baltaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler