Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 2< önceki12
Dosyalarıımmmm!
Önceki sayfaya git / 2 
xxömür
Üye

102 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  10:47:25
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
GENE DÖNDÜNÜZ DOLAŞTINIZ BENİM DEDİĞİME GELDİNİZ SAKALMIZ YOKKİ SÖZÜMÜZ DİNLENSİN :D
xxömür'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) xxömür'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

USB 3.0 sınıfı geçemedi!

Microsoft IE8'i engelliyor

Bellek kartında dev adım!

20090109130000Hayal kırıklığı: CES 2009'da ilk kez sahneye çıkan USB 3.0 standardı beklentilerin çok altında kaldı
IE8-e-Microsoft-engeliWindows'un otomatik güncellemesi ile IE8'e sahip olmak mümkün; tek engel Microsoft...
IE8-e-Microsoft-engeliUfacık bir SD bellek kartının kapasitesi sizce en fazla ne kadar olabilir? Cevabı burada...
tuncay_geronimo
Üye
REP: 14REP: 14REP: 14REP: 14REP: 14
REP: 14

86 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  11:06:09
Final data sektörleri tarayarak veri kurtarır. onu bir dene yada benzeri bir programı Recovery My Files adlı program güzeldir ama dosya uzantısıayrımı yapar. oysa final data bulduğu klasör altında ne var ne yok kurtarır. bozuk sektör yoksa %99-100 arası verim alırsın. bize gelen disklerin hepsini bununla kurtardım.
tuncay_geronimo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncay_geronimo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
rbogatepe
Yeni Üye
26 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008  11:07:41
saol kardeş bi deneyeyim sana döneceğim
rbogatepe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) rbogatepe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 2 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 2< önceki12
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler