Netbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Firmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
ozanaab
Deneyimli Üye
REP: 57
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 21:23:30
p4 660HT 3,6ghz gelmiş geçmiş en iyi işlemci bende günümüzde ise q9xxx serisi extremelerin en son çıkanı bu hıza yetişilmez...
http://antalyaforum.goboardz.com/ Antalya'nın Forum Sitesi En yakın zamanda yeni bilgiler eklenecektir. Sistem bilgisi en ksıa yazılacaktır. Yeni forum sitemiz(sadece bilgisayara özel) en kısa zamanda açılacaktır!..
yelkowan
Üye
REP: 15
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 21:33:20
Bunu söylemek zor eğer kastettiğin masa üstü bilgisayar işlemcileri değilse. bir aralar yüksek teraflop vaad eden intelitanium2 ler vardı şimdi akibetini bilmiyorum tabi. birde IBMin powerpcleri var enson rekor powerpc440 da idi yanılmıyosam...
ne işlemci ama ona verilecek parayla çok şahane bir sistem kurulur
xHellknightx
Katılımcı Üye
REP: 18
Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008 15:01:49
ben pentium d kullanıyorum fiziksel olarak çift çekirdek değil ama çift çekirdek olarak görünüyor açıkcası işlemcimden pek memnun değilim oyunlarda ısınınca kasıyo
ahmet79
Forum Katibi
REP: 587
Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008 17:20:19
xHellknightx'den alıntı:
ben pentium d kullanıyorum fiziksel olarak çift çekirdek değil ama çift çekirdek olarak görünüyor açıkcası işlemcimden pek memnun değilim oyunlarda ısınınca kasıyo
CHIP Forumlarında; Programlama ,Windows, ve Internet Programlama ile ilgili herhangi bir konuda yardım almak isterseniz Her zaman yardımcı olurum. ÖSS - SBS - KPSS - ALES Hakkında erşey