Özellikle hız aşırtma meraklıları için tasarlanmış olan Corsair, yüksek performans arayanlar için uygun.
Blackberry Curve 8320'den sonra merakla beklediğimiz BlackBerry Bold, önceki sürümünü aratmıyor.
ASUS, elimizdeki modeliyle 24 inç piyasasındaki az sayıda örnek arasından sıyrılmaya çalışmış.
kermenn
Üye
REP: 7
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 11:06:34
bu sadece kasa... ve icindeki parcaların markasının ne oldugu belli deil bence sadece kasa alacaksan parcalarını kendin secerek toplatsan aynı paraya daha iyisini bulabilirsin şuan etherneti gigabit olmayan bi anakart eski anarttır... ben tavsiye etmiyorum ginede senin bilecegin
SoNSuZLuKC
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008 11:22:08
Sadece kasa olduğunu bende biliyorum. Parçalarını kendimin toplayacağı bir site var mı? PC Toplama Sihirbazı gibi birşey.
arkadaşlar herkese selam cpu, anakart, ram, ekran kartı ve harddisk i olan bir sistem toplamak istiyorum geri parçalar war siz hangi parçaları önerirsiniz oyun oyamak istiyorum en fazla 400 ytl bütçem var önerilerinizi bekliyorum
pricetoperformance
Üye
REP: 2
Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008 00:44:44
protemen123 arkadaşım ayrı bir topic açsan admin arkadaşlarımızın işini zorlaştırmamış olursun.ayrıca 400 ytl ise bütçen amd-ati ağırlıklı 1 sistem öneririm.amd 5200+ cpu,gigabyte 690 yongalı anakart,kingston 2 gb ram,sapphire ati x1650 128 bit lik ekran kartı ve 160 gb samsung hdd öneririm sana.iyice araştır yine de fiyatlarını.ama 450 gibi geliyor bana.