teoman71
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 15 Mar 2008 16:17:00
|
|
|
|
ARKADAŞLAR E 250 ALACAM AMA ÖZELLİKLE ŞARJ KONUSUNDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LTF.
|
|
| |
 |
Ücretsiz Tam Sürüm! |
10 adımda Linux |
Otolara güvenlik kalkanı |
 CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! |
 Linux'u güvenli ve pratik bir şekilde denemek istiyorsanız bu rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin. |
 CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı. |
|
khramn
Bilgin Üye
    REP: 504
|
Mesaj Tarihi : 15 Mar 2008 16:58:34
|
|
|
|
Alacağınız cihazda bir özellik ya tam olsun yada hiç olmasın oda olmadı en azından kullanılabilir olsun.E 250 de 1.3 mp kamera var işe yararkı? Hayır. M3 çalar var işe yararmı? Hayır.Pil eh işte, ekranda öyle.Bence 15-200 ytl yi verip alacak olduktan sonra 300-350 ytl arasına çok çok daha özellikli vekaliteli cihaz alabilirsiniz.W800i, k750i,d900i gibi. Yada gidin 100-150 ytl ye philpsin 15 gün pili giden radyosuda olan cihazları var onlara bakın. Hiç tavsiye etmem bunu hiç
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |
|  |
ScoRpioN
Bilgin Üye
    REP: 54
|
Mesaj Tarihi : 15 Mar 2008 18:39:10
|
|
|
e250'yi tavsiye etmem.Alacaksanız K750i olabilir.Pili hiç bitmiyor denebilir.Ben kullanıyorum. Kardeşimde D900 var.Ama nerdeyse her 5-6 saatte bir şarj'a takıyoruz.(Orjınal pil aldık yine aynı).Ben K750i'yi ise 1-2 günde bir takıyorum ki ben sürekli olarak telefonu kullanıyorum. Bize belirli bir fiyat verin.İstediğiniz özellikleri yazın biz bir telefon önerelim. Ama bana göre K750i. 
|
ScoRpioN Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :( |
|
| |
|  |
frkn_ua
Katılımcı Üye
    REP: 60
|
Mesaj Tarihi : 15 Mar 2008 21:26:59
|
|
|
|
benim fazla param yok ama mp3 çalsın, radyosu olsun, fotoğraf ve video çeksin ve artırılabilir hazfıası olsun ama bu özellikler çokda iyi olmasada olur diyebilceğimiz bir model...
|
|
| |
|  |
ScoRpioN
Bilgin Üye
    REP: 54
|
Mesaj Tarihi : 17 Mar 2008 20:53:00
|
|
|
k320i güzel ama radyosu var mı bilmiyorum.Çoğu özelliği var. Biraz para ekleyip K750i almaya bakın.Her özelliği var kullanıyorum + tavsiye 
|
ScoRpioN Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :( |
|
| |
|  |
Five-Tech
Üye
    REP: 21
|
Mesaj Tarihi : 05 Haz 2008 00:43:54
|
|
|
|
sony ericsson Z550i yi tavsiye ederim çok güzel bir telefon
|
|
| |
|  |
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
    REP: 516
|
Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008 14:52:20
|
|
|
|
Wallah arkadaş kim ne derse desin :) Ben E250 Kullanıyorum En kırmızısından Kamerayıda Kullanmayı bildikten sonra Güzel Fotolar Çekebilirsin..
Mp3 Çalıyor Fevklade,Foto çekiyor,Renkli,O fiyata birçok özelliğide bulunmakta Bana bir telefon olarak fazlasıyla veriyor tabi 500,600 Milyona nice telefonlar var E250'YANINDA hiç bişey ama 200 -250 milyonluk bir telefon olarak bundan daha iyisinin olabileceğini sanmıyorum.
|
BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR ! |
|
| |
|  |
polat_alemdar
Üye
|
Mesaj Tarihi : 16 Tem 2008 15:19:07
|
|
|
|
sabah şarzdan alıp akşama kadar şarkı türkü dinlersen aynı günün akşamı tekrar şarza koyarsın.Kameranın gündüz çekimi süper bence.Mp4,3gp falan kabul edior.1 Gb hafıza kartını kaldırıor.Bence süper telefon
|
|
| |
|  |
pctrans
Üye
   REP: 20
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 12:16:29
|
|
|
frkn_ua'dan alıntı: benim fazla param yok ama mp3 çalsın, radyosu olsun, fotoğraf ve video çeksin ve artırılabilir hazfıası olsun ama bu özellikler çokda iyi olmasada olur diyebilceğimiz bir model...
nokia n99i ben kullanıom valla karşınına istediğin tel i koy tv radyo kamera hepsi var kamera yı pek kullanmıyom ama ses diyince yıkıp dagıtıyo parada 100 150 gibi bişi
|
|
| |
|  |
hackdea
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 11 Ağu 2008 23:42:18
|
|
|
|
e 250 nin şarjının çok gitmesini istiyorsanız eğer 3 ALTIN KURAL... öncelikle telefonun Ekran Ayarları Bölümünden Parlaklığı 1 e çekeceksiniz... 2. olarak Aydınlatma ayarlarından tuştakımı aydınlatmasını başlangıç tarihi ile bitiş tarihini değiştireceksiniz ki sabahlarıda tuş takımınızın ışıgı yanmasın... 3. olarak eğer oyunları varsa ve oyunlarını da oynuyorsanız kesinlikle oyunlarını silin :D (tavsiye)... ben bunları yaptım baya iyi gidiyor.
|
|
| |
|  |
PsK_Pc_06
Üye
|
Mesaj Tarihi : 18 Ağu 2008 14:47:17
|
|
|
hackdea'dan alıntı: e 250 nin şarjının çok gitmesini istiyorsanız eğer 3 ALTIN KURAL... öncelikle telefonun Ekran Ayarları Bölümünden Parlaklığı 1 e çekeceksiniz... 2. olarak Aydınlatma ayarlarından tuştakımı aydınlatmasını başlangıç tarihi ile bitiş tarihini değiştireceksiniz ki sabahlarıda tuş takımınızın ışıgı yanmasın... 3. olarak eğer oyunları varsa ve oyunlarını da oynuyorsanız kesinlikle oyunlarını silin :D (tavsiye)... ben bunları yaptım baya iyi gidiyor.
hiç bunlara gerek yok bende kullanıyorum ve de çok da memnunum. Fazla uğraşmazsan en az 5-6 günde şarjı bitiyor..Kamerası hiç te o kadar kötü değil doğru anda çekersen fotoğrafı şahane çekiyor (özelliklede gündüz çekimleri) . .. Her özelliği var bence... herkese tavsiye ederim...
|
| Güncelleme: PsK_Pc_06 [30 Ağu 2008 22:33:05] |
Sevgi yanında olanı sevmek değil uzakta olanı yanında hissetmektir uzaklıklar sevenler için önemsizdir çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu özlemektir... |
|
| |