bugün mağazadan ekran kartı aldm modeli ati radeon agp hd 3650 ddr2 driverini kuramadım. ve bu arada atinin sitesinden benm ekran kartına uyumlu 8.8 son versiyonunu kurdum aynı bu hatanın ingilizcesini verdi. ne yapcam bilmiyorum.... yardımcı olrsanız sevinirim
Blackberry Curve 8320'den sonra merakla beklediğimiz BlackBerry Bold, önceki sürümünü aratmıyor.
ASUS, elimizdeki modeliyle 24 inç piyasasındaki az sayıda örnek arasından sıyrılmaya çalışmış.
Asus'un performans konusunda en başarılı anakartlarından olan ürün, üzerinde Intel'in X48 yonga setini taşıyor.
saint
Deneyimli Üye
REP: 210
Mesaj Tarihi : 27 Ağu 2008 11:57:20
eski versiyonları keldırdığına emin olup yenisini öyle yükle ve eski driver varken üstüne yükleme eskiyi kaldır pc reset at yeni yükle pc reset at yeter birde doğru driver kurduğundan eminmisin acaba http://game.amd.com/us-en/drivers_c...p/radeonx-xp ikincisini tıkla yani alttakini display driver yazanı yanlız bu xp için haberin olsun.
eski versiyonları keldırdığına emin olup yenisini öyle yükle ve eski driver varken üstüne yükleme eskiyi kaldır pc reset at yeni yükle pc reset at yeter birde doğru driver kurduğundan eminmisin acaba http://game.amd.com/us-en/drivers_c...p/radeonx-xp ikincisini tıkla yani alttakini display driver yazanı yanlız bu xp için haberin olsun.
sürücüyü taktm olmayınca format attım . sora orjinal cd sini taktım yüklemeye calıştım aynı hatası yeniden verdi.
kadirahmet
ahmetdogu
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 27 Ağu 2008 12:12:34
suat666'dan alıntı:
arkadaşım işletim sistemini marka nı verirmisin.
amd olması lazım özelliklerinide verym
amd athlon 64 processor 2800+ 1.81 ghz, 1gb ram agp heralde zaten agp die aldm ekran kartını
kadirahmet
ahmetdogu
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 27 Ağu 2008 14:04:22
2 defa format attım.gene olmadı ilk başta anakartın driverini yükledm sora ekran kartının driverini kurdum yukardaki hatayı gene verdi cok mağdur durumdayım yardım edin lütfen
kadirahmet
BatıkanDoğan
Deneyimli Üye
REP: 367
Mesaj Tarihi : 27 Ağu 2008 14:23:22
İlk önce ATI Catalyst 8.8'i C:\ATI altına çıkar. Ondan sonra Aygıt Yöneticisi'nden, 'Ekran Bağdaştırıcısı'na sağ tıkla ve 'Sürücüyü Güncelleştir' deyip C:\ATI klasörünü göster. Bu şekildde elle kurabilirsin.
Güncelleme: BatıkanDoğan [27 Ağu 2008 14:24:54]
ahmetdogu
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008 10:15:11
beyler bu sorunu yeni anakart,işlemci,ram,ekran kartı alarak düzelttim teşekkürler
kadirahmet
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587
Mesaj Tarihi : 30 Ağu 2008 13:23:02
ahmetdogu'dan alıntı:
beyler bu sorunu yeni anakart,işlemci,ram,ekran kartı alarak düzelttim teşekkürler