CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Linux'u güvenli ve pratik bir şekilde denemek istiyorsanız bu rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin.
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
tesisatci
Üye
REP: 24
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 19:28:35
nasıl bi kart istediğine bağlı niteliklerini öyle seçersin dostum. sisteminin yetişebileceği hızda bi kart vede güç kaynağının yetebileceği bi ekran kartı alırsın.
Güncelleme: tesisatci [04 Eyl 2008 19:30:20]
ahmet79
Forum Katibi
REP: 587
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 20:28:10
tesisatci'den alıntı:
nasıl bi kart istediğine bağlı niteliklerini öyle seçersin dostum. sisteminin yetişebileceği hızda bi kart vede güç kaynağının yetebileceği bi ekran kartı alırsın.
ve anakartının desteklediğini alırsın agp yada pcı
Güncelleme: ahmet79 [04 Eyl 2008 20:28:34]
Reborn91
Forum Katibi
REP: 370
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 00:38:07
Bloguma bakınız...
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com
Nasıl bir ekran kullandığın da önemli. LCD'lerde çözünürlüğü değiştirmek kötü görüntü kalitesine yol açtığı için monitörün çözünürlüğünde oyun oynamak gerekiyor. Eğer 22' LCD varsa 1680x1050 çözünürlükte oyun oynamak için iyi bir ekran kartı (özellikle yüksek RAM'li) şart.
AGP olarak alabılecegın en ıyı ekran kartı ATI3650'dir. Ama bana sorarsan AGP'ye yatırım yapmak ölüye yatırım yapmaktır. Bundan sonra AGP'ye kart çıkacagını hiç sanmıyorum. http://www.oemal.com/site/page.asp?dsy_id=29912
feyyaz93
Üye
Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008 12:56:44
Borga-x'dan alıntı:
AGP olarak alabılecegın en ıyı ekran kartı ATI3650'dir. Ama bana sorarsan AGP'ye yatırım yapmak ölüye yatırım yapmaktır. Bundan sonra AGP'ye kart çıkacagını hiç sanmıyorum. http://www.oemal.com/site/page.asp?dsy_id=29912
kardeş peki ekran kartının agp mi yoksa PCI-EX mi olduğunu nerden anlayabiliriz.Bu şimdiki ekran kartımdan anlaşışır mı? tşkr
ALAYINA İSYAN ALAYINA KAFSİNKAF
prodog
Üye
REP: 29
Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008 23:39:24
Agp ekran kartları pek satılmıyor çünkü şimdiki anakartlar agyi desteklemiyor da ondan(yada bazıları destekliyor) anakart veri hızları en az ekran kartı için; ama agp 12 x bile yetişemiyor tabi!!!