Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

EN İYİ TORRENT SİTESİ

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Eki 2007  13:47

arkadaşlar ben daha yeni internet aldım eve 1024/256 limitsiz ve sizin tavsiyelerinize uyarak bittorent ile 6-7 film indireyim dedim ama ben olaya yabancıyım biraz ve bazı sorunlarla karşılaştım yardımcı olursanız çok sevinirim...
1:internet çdk yavaş sizce ne yapmalıyım problem benden mi kaynaklanıyor?
2:3 gün oldu sadece 1 film indirebildim oda Compiler rar şifresi istiyor ve maile gelen link farklı yerlere atıp duruyor sonuç yine yok acaba bir çaresi varmı?
3:daha sağlıktı sorunsuz ve hızlı filmleri nasıl indirebilirim?
4:birde bazı forumlarda port açmaktan falan bahsediliyor sizce güvenlimi ben çekiniyorum biraz...

yardımcı olursanız çok memnun olurum biraz sıkılmaya başyadım bu sorunlar nedeni ile
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink14 Eki 2007  15:38

Hangi programı kullanıyorsunuz Torrent indirmek için? Ben Bitcomet ve Utorrent kullandım. Şu an Utorrent kullanıyorum. Port açmamı istemedi bu programlar. İndirdiğiniz filmlerin yanında Seed / Peer yazan yere bakın. Bu oranlar ne kadar çoksa dosyanın indirilmesi de o kadar hızlı olur. İndirdiğiniz sitede şifre bilgilerinin de yer alması lazım.
Anlaşmaktansa batalım.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink15 Eki 2007  20:19

ben bittoret 6.0 kullanıyorum 5 gün önce indir dediğim çoğu film %80 lerde hata verip durdu.Eror torent diyor valla ben anlamadım.bit commet de kullundım o hiç indirmedi limewire ile müzik indirmek istedim arama bile yapamadım neden oluyor acaba?
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eki 2007  10:53

Arkadaşlar en iyi torent sitesi http://www.torrentbytes.net/ ama ne yazikki uyelik sistemli uye olmadan ne arama yapabilyorsunuz nede bir sey cekebiliyorsunuz 50 bin in uzerinde uyeligi var ve nerde ne kadar profosyonel kişiler varsa orada takılıyor yani soyle diyim kısaca amerikada cıkan oyun film muzik ne ise aynı gun akşamında forumda paylaşıyorlar bu kadar hızlılar ama ratio sistemi var yani cektigin kada rgondermen lazim paylaşımı kesmemek gerekiyor ration surekli eksilerde olursa sizi siteden banlarlar tabi bir de su var :) site uyelige kapalı yani surekli uzgunuz doluyuz diyor ama arada boyle banlananlar oldumu aradan dalıp girebilirsiniz içeri bir girdinizmi diger trakerlerla olan farkı goreceksiniz neyse oraya kayıtlı uye olan arkadaşım varsa zaten biliyordur ve davetiye godnerebilicek varsa ki tam bilmiyorum davetiye sistemi varmi bana bahadiru@hotmail.com mail adresine davetiye gonderebilirse cok sevinirim ;)

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Eki 2007  23:31

Arkadaşlar Türkçe İçerik Bakımından Ve Bu İşe Yeni Başlayanlar İçin WWW.TORRENTTURK.COM en iyisi. torrent sistemine yabancıysanız hiç bilmiyorsanız buradan öncelikle sitemi kapın sonra diğer dillerdeki sistemlere zıplarsınız die düşünüyorum. içerik olarakta iyiler.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Eki 2007  20:22

en iyisi www.torrentz.com bilgisayarınıza flasgeti kurun sonra indirmek istediğiniz içeriği www.torrentz.com sitesindeki arama bölümüne yazınız daha sonra site size torrent sitelerinden bulduğu sonuçları derliyor.bunlardan birini seçerek torrent sitesine gidin ve orada "download torrent" seçeneğini tıklayın kendisi otomatikmen flashget ten indirmeye başlayacaktır.Bu yöntemle istediğim şeyi kolayca idirebiliyorum.Kesinlikle tavsiye ederim..
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink31 Eki 2007  09:52

Arkadaşlar,
şu torrentturk sitesine gitiş için bir arkadaşım aserdengecti@yahoo.com adresine bir davetiye gönderebilir mi.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Kas 2007  23:08

torrentturk sitesinde davetiyesi olan bana gönderebilirmi acaba??? cansarikaya@msn.com
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink08 Kas 2007  16:22

Alıntı: SuCh
georgediril arkadaşım verdiğin e-mail adresine davetiye gönderdim.:)
Eğer başka isteyen arkadaşlar var ise onlara da gönderebilirim.:)
torrentüerk ten banada davetiye gönderebilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederimAlkış
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Kas 2007  13:54

www.SARJELAX.com
www.SARJELAX.com
www.SARJELAX.com
Arkadaşlar Size tavsiyem www.SARJELAX.com dur. İngilizce bir site ama sahibi türk. 2007 nin tüm divx filmleri mevcut üstelik hepside süper seed li ve çok hızlı deneyin göreceksiniz. Üyelik Kapanmadan üye olmanızda fayda var. üstelik talep eden olursa eğer 2 GB upload kredisi veriyor hemde bağış yapmanıza gerek kalmadan. www.SARJELAX.com
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 En İyi ve Kaliteli Torrent Sitesi Torrent-UltraTheTornado 5 21 Şub 2012  13:10
 EN İYİ Torrent Sitesi sınırsız rus site fakat iyierhan184 7 21 Şub 2012  12:50
 En iyi 10 Torrent sitesiCHIP Online 18 18 Mar 2012  15:53
 Torrent Line (Yeni Türk Torrent Sitesi)Quivalen 5 21 Şub 2012  12:41
 En popüler torrent sitesi geri geldi!CHIP Online 4 21 Şub 2012  12:51
Bu sayfa 0,65 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu