Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 3 / 39< önceki12345678910Sonraki >Son »
EN İYİ TORRENT SİTESİ
Önceki sayfaya git / 39  Sonraki sayfaya git
osman_sezgin
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2007  13:47:14
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkadaşlar ben daha yeni internet aldım eve 1024/256 limitsiz ve sizin tavsiyelerinize uyarak bittorent ile 6-7 film indireyim dedim ama ben olaya yabancıyım biraz ve bazı sorunlarla karşılaştım yardımcı olursanız çok sevinirim...
1:internet çdk yavaş sizce ne yapmalıyım problem benden mi kaynaklanıyor?
2:3 gün oldu sadece 1 film indirebildim oda Compiler rar şifresi istiyor ve maile gelen link farklı yerlere atıp duruyor sonuç yine yok acaba bir çaresi varmı?
3:daha sağlıktı sorunsuz ve hızlı filmleri nasıl indirebilirim?
4:birde bazı forumlarda port açmaktan falan bahsediliyor sizce güvenlimi ben çekiniyorum biraz...

yardımcı olursanız çok memnun olurum biraz sıkılmaya başyadım bu sorunlar nedeni ile
osman_sezgin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) osman_sezgin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

10 adımda Linux

Otolara güvenlik kalkanı

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninLinux'u güvenli ve pratik bir şekilde denemek istiyorsanız bu rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin.

10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
wickerman
Üye
REP: 5REP: 5
REP: 5

337 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Eki 2007  15:38:23
Hangi programı kullanıyorsunuz Torrent indirmek için? Ben Bitcomet ve Utorrent kullandım. Şu an Utorrent kullanıyorum. Port açmamı istemedi bu programlar. İndirdiğiniz filmlerin yanında Seed / Peer yazan yere bakın. Bu oranlar ne kadar çoksa dosyanın indirilmesi de o kadar hızlı olur. İndirdiğiniz sitede şifre bilgilerinin de yer alması lazım.
Kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler;
Kimi hırsız, kimi alçak, kimi deyyus! dediler...
Künyeni almak için, partiye ettim telefon,
"Bizdeki kayda göre, şimdi o meb'us!" dediler...

Neyzen Tevfik
wickerman'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) wickerman'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
osman_sezgin
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2007  20:19:41
ben bittoret 6.0 kullanıyorum 5 gün önce indir dediğim çoğu film %80 lerde hata verip durdu.Eror torent diyor valla ben anlamadım.bit commet de kullundım o hiç indirmedi limewire ile müzik indirmek istedim arama bile yapamadım neden oluyor acaba?
osman_sezgin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) osman_sezgin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Bahadiru
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Eki 2007  10:53:47
Arkadaşlar en iyi torent sitesi http://www.torrentbytes.net/ ama ne yazikki uyelik sistemli uye olmadan ne arama yapabilyorsunuz nede bir sey cekebiliyorsunuz 50 bin in uzerinde uyeligi var ve nerde ne kadar profosyonel kişiler varsa orada takılıyor yani soyle diyim kısaca amerikada cıkan oyun film muzik ne ise aynı gun akşamında forumda paylaşıyorlar bu kadar hızlılar ama ratio sistemi var yani cektigin kada rgondermen lazim paylaşımı kesmemek gerekiyor ration surekli eksilerde olursa sizi siteden banlarlar tabi bir de su var :) site uyelige kapalı yani surekli uzgunuz doluyuz diyor ama arada boyle banlananlar oldumu aradan dalıp girebilirsiniz içeri bir girdinizmi diger trakerlerla olan farkı goreceksiniz neyse oraya kayıtlı uye olan arkadaşım varsa zaten biliyordur ve davetiye godnerebilicek varsa ki tam bilmiyorum davetiye sistemi varmi bana bahadiru@hotmail.com mail adresine davetiye gonderebilirse cok sevinirim ;)

Bahadiru'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) Bahadiru'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmetdigital
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Eki 2007  23:31:01
Arkadaşlar Türkçe İçerik Bakımından Ve Bu İşe Yeni Başlayanlar İçin WWW.TORRENTTURK.COM en iyisi. torrent sistemine yabancıysanız hiç bilmiyorsanız buradan öncelikle sitemi kapın sonra diğer dillerdeki sistemlere zıplarsınız die düşünüyorum. içerik olarakta iyiler.
ahmetdigital'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ahmetdigital'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ozanhaco
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Eki 2007  20:22:25
en iyisi www.torrentz.com bilgisayarınıza flasgeti kurun sonra indirmek istediğiniz içeriği www.torrentz.com sitesindeki arama bölümüne yazınız daha sonra site size torrent sitelerinden bulduğu sonuçları derliyor.bunlardan birini seçerek torrent sitesine gidin ve orada "download torrent" seçeneğini tıklayın kendisi otomatikmen flashget ten indirmeye başlayacaktır.Bu yöntemle istediğim şeyi kolayca idirebiliyorum.Kesinlikle tavsiye ederim..
ozanhaco'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) ozanhaco'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
aserdengecti
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 31 Eki 2007  09:52:31
Arkadaşlar,
şu torrentturk sitesine gitiş için bir arkadaşım aserdengecti@yahoo.com adresine bir davetiye gönderebilir mi.
aserdengecti'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) aserdengecti'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bay_mad
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Kas 2007  23:08:10
torrentturk sitesinde davetiyesi olan bana gönderebilirmi acaba??? cansarikaya@msn.com
bay_mad'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bay_mad'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
alperas
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 08 Kas 2007  16:22:10
SuCh'tan alıntı:
georgediril arkadaşım verdiğin e-mail adresine davetiye gönderdim.:)
Eğer başka isteyen arkadaşlar var ise onlara da gönderebilirim.:)

torrentüerk ten banada davetiye gönderebilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederim
alperas'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) alperas'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
dexxxa
Yeni Üye

14 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Kas 2007  13:54:20
www.SARJELAX.com
www.SARJELAX.com
www.SARJELAX.com
Arkadaşlar Size tavsiyem www.SARJELAX.com dur. İngilizce bir site ama sahibi türk. 2007 nin tüm divx filmleri mevcut üstelik hepside süper seed li ve çok hızlı deneyin göreceksiniz. Üyelik Kapanmadan üye olmanızda fayda var. üstelik talep eden olursa eğer 2 GB upload kredisi veriyor hemde bağış yapmanıza gerek kalmadan. www.SARJELAX.com
dexxxa'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) dexxxa'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 39  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 3 / 39< önceki12345678910Sonraki >Son »
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler