Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

ERD Commander 2005[video ;görsel anlatım]
viking20
Forum Katibi

4584 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 May 2008  10:35:23
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Açılmayan sistemlere son ERD Commander 2005(CD DEN İŞLETİM SİSTEMİ):
ERD Commander 2005, Çökmüş sisteminizi ayağa kaldırın, sisteminiz açılmasa bile.
http://img144.imageshack.us/my.php?...wf&width=800
Güncelleme: viking20 [22 May 2008 10:39:46]
viking20'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) viking20'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Torrent'i durdurmak zor!

USB 3.0 sınıfı geçemedi!

Microsoft IE8'i engelliyor

20090109141500Dünyanın en büyük torrent sitelerinden biri olan Mininova'nın yükselişi çok şey anlatıyor...
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiHayal kırıklığı: CES 2009'da ilk kez sahneye çıkan USB 3.0 standardı beklentilerin çok altında kaldı
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiWindows'un otomatik güncellemesi ile IE8'e sahip olmak mümkün; tek engel Microsoft...
Omer KARADENIZ
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

112 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 May 2008  11:15:05
Merhaba
Detaylı anlatımın sayesinde bilmeyen kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacaktır. Teşekkürler
Omer KARADENIZ'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Omer KARADENIZ'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
viking20
Forum Katibi
REP: 103REP: 103REP: 103REP: 103
REP: 103

4584 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 May 2008  17:49:04
Arkadaşlar, rar'li olan dosyayı açtığınızda içinde bir iso dosyası çıkar, eğer Winrar kurmuşsanız bu dosyayı rar dosyası gibi görebilirsiniz, sakın bu iso dosyasını da açıp içindekileri cd ye bu şekilde yazmayın,hayal kırıklığına uğrarsınız,cd yazma programınızda dosyadan yaz seçeneği vardır, file üzerinde open da kesin vardır, bunu desteklemeyen cd yazıcı programı zaten çöpe atın, nero kullanıyorum ben,file da open dediğinizde bu iso dosyasını gösterdiğinze direk açar,yaz dediğinizde de cd'nize öylece yazar, böyle yaptığınızda cd'niz bootable olur.Eğer Winrar ile iso'yu açıp içinden çıkanları cd ye yazarsanız bootable olmayacağı için diske yazdığınız bilgilerin hiçbir anlamıda kalmaz.
İLAVE AÇIKLAMA:
155 MB olan dosya rar'li değil, iso dur, Winrar ile ilişiklendirdiğiniz için onu rar gibi görürsünüz, o dosyayı cd yazma programınızla açın, file->open,
kesin vardır o rarli gördüğünüz, aslında iso olan dosyayı seçin. sonra onu cd ye yazin.
Ashampoo Burning Studio 2007, CD/DVD İmajı (iso) Yazmak, Resimli Anlatım :
ISO dosya formatı, bir CD yada DVD nin Hard Disk üzerinde saklanılabilen ISO standartlarında oluşturulmuş bir formattır. Örneğin internetten indirdiğimiz Windows Vista işletim sistemini bilgisayarımızı DVD den açacak şekilde bir DVD ye yazmamız için indirdiğimiz dosyanın ISO veya benzeri formatlarda olması gerekiyor, bu anlatımda Ashampoo Burning Studio 2007 ile bunu çok kolay bir şekilde nasıl yapabilecegimizi anlattım.
EDİT:[ÇOK ÖNEMLİ]lütfen resimleri çok daha net olarak görmek için sayfa büyültme oranını %125 e getiriniz.

Güncelleme: viking20 [23 May 2008 09:24:06]
viking20'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) viking20'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler