meraba arkadaşlar . şunu söyiüyeyim donanım cahiliyimdir :). ilk önce bilgisayar toplayayım dedim anakart-işlemci-ekran kartı cart curt derken baya tuzluya kaçtığı için ondan vazgeçtim, baya bi eski sistemim var (5yıllık) ama yine de sağlamdır kendisi. her oyunu çalıştıracak bi ekran kartı arıyorum birde ram ini arttırmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir. teşekkürler =)
sistem bu
güç kaynağımda bu ilki bozulduğu için bunu almıştım güçlü bi ekran kartını kaldırır mı ?
saol da :P sen bana biraz daha detaylı anlatabilir misin ? vallahi kafam çok karışık ocz'nin baktım kingstonun da baktım ama bir sürü farklı modeli var çözemedim.
dostum kingston al gitsin fakat mhz ler aynı olacak.ekran kartı da 1650pro agp veya 3650 8x agp al.ama sen toplama alacaktım demişsin buna ne kadar bütçe ayırdın ki.çok da pahalı olmayan bir toplama yapabilirsin aslında
ya toplamayı aldım mı yine 5 sene falan gitsin istiyorum ben bu şimdi ki sistemi toplama olarak 1.500 liraya falan almıştım , şimdi o kadar bütçem yok üniversite öğrencisi olduğumuzdan burslarla geçiniyoz anca =(