Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Ekran titremesini nasil ayarlarim

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2008  22:09

Selam arkadaslarim benim su anda kulanmis oldugum leptop pc sayfalari asagiya fare ile cekerken titreme yapiyor bu normalmidir yadagrafik kartini degissem bu titreme gidermi64 mb kart var
kulanmis oldugum leptop intel pentium m 1.4ghz
intel 855gm chipset
intel pro wireles 2100
15.0 xga tft lcd
bunlari yaziyorum sanirim boye olay bazi arkadaslarim da yasamistir+saygilar:Birde bu klavyeyi nasil ayrintili sekilde ogrenebilecegim web siteleri varmi yani bu her tusun ne anlam tasidigini kulandigim leptop Acer saygilar
augsburg
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Şub 2008  22:33

tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının sürücüsünü güncellersen belki sorun çözülür klavye sorunun ise gene tam emin olmamakla beraber (hiiiç bakmadım)chip in bilgisayar kursu bölümünde bulablirsin
En üste git

Deneyimli Üye
REP: 132, 4,19

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Şub 2008  00:30

xp kullanıyorsan masaüstüne sağ tık yap özellikler-ayarlar-gelişmiş-monitör bölümünden desteklediği kadar en yüksek hertz değerini seç

dizüstülerde şu an bildiğim kadarı ile harici ekran kartı kullanılmıyor ayrıca eğer o teknoloji çıktı ise yinede senin laptop ta olmaz.
Güncelleme: blackhawkmilan31 (04 Şub 2008 00:33)
Ulquiorra Schiffer - Espada #4

En üste git

Forum Katibi

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Şub 2008  10:23

LCD monitorler, ozellikle laptoplar sadece belirli bir Hertz de calisirlar. yani degistirme sansi yokKahkaha

arkadasin dedigi gibi suruculeri guncellemesi gerekir. buyuk ihtimal bir formattan sonra XP ekran kartini otomatik tanimistir, cozunurluk sorunu olmadigindan yeni suruculeri de yuklememislerdir.

buradan isletim sistemini secip suruculeri indirebilirsin:
http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=939

eger XP Professional kullaniyorsan asagidaki adreste Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe) dosyasini yada ZIP lenmis halini indirebilirsin.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Wirelessı nasıl ayarlarım?HPQ-User 1 17 Eyl 2008  23:44
 open GL ayarlarım nasıl olmalı?elrohir 3 08 Eki 2008  22:46
 ekran çözünürlük ayarlarım bozulduHPQ-User 3 21 Haz 2008  20:12
 MONİTÖR AYARLARIM HER AÇILIŞTA DEĞİŞİYORHPQ-User 8 05 Haz 2007  20:23
 sanırım reg ayarlarım bozukHPQ-User 6 11 Tem 2007  16:29
Bu sayfa 0,91 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler