Arkadaşlar trojan, virüs, sisteme girdikten sonra hiç bir virüs programıyla kurtarılamıyor çoğu virüs programı virüsün girişinide engelleyemiyor boşuna sistemi kasıp duruyorlar. Ben falanca antivirüs veya antispyware programını kullandım büyük bir virüsü temizledim sistemi kurtardım diyen arkadaşlarımız varsa kullandıkları programların isimlerini ve bu konudaki deneyimlerini bu başlık altında yazarlarsa sevinirim ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Firmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
I Love GS
Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 13:01:15
kaspersky 9 yükleyebilirsin sistemi kastırabilir ama tam savunma sağlar temizlemedede başarılıdır ama her virisü tek bir virüs korumuyla yakalayamassın hiç birrinin yakalayamadını avira yakalıyor aviranın bir çok yakalayamadını nod 32 yakalıyor filan falan:D kaspery yükle sen
bende norton internet security 2008 var ocaktan beri sistem çökmediğine göre işe yarıyodur :) yüksek riskli virüsleri kendisi temizliyor ben dokunmuyorum bile o arkdaşa varmı yokmu belli diil 1.832K çekiyo gözüküyo görev yöneticisinde sistemide kasmıyo...
Techno_maynaQ
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 14:54:25
Norton Antivirüs 2007 OEM kllanıyordum ondan çok memnunum. Sadece güçlü bir virüs ile karılaştığında sistemi kastırıyor. Şu anda da Symantec End-point Protection kullanıyorum. Eğer Anti-virüs 2008 gibi bir spam ile başın beladaysa malware byte's anti-malware programıı tavsiye ediyorum. Ben bu program ile virüsden çalışmayan xp yi kurtardım
ersinbakar
Deneyimli Üye
REP: 74
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 14:58:03
tabi kis 2009 yükle yeter sana fakat ücretsizlerlede güzel bir koruma elde edebilirsin chip sayılarını takip etmen yeterli gerekli proglar cd içinde mevcut...
athalwolfa
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 15:23:03
Kaspersky güzel Lisans problemim olmasın diyosan avira var bence o da iyi
koc06
Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 22:14:54
evt bende norton int.security kullanıyorum KİS 2009 dan daha az kasıyo.denedim ve gördüm şiddetle tavsiye ederim.pc ye bulaşan virüsün ayrıntıları ile size bilgi veriyo.üstelik live updateside hızlı bir güncellemeye sahip herşeyiyle süper veya norton 360 olabilir.az kasması beni memnun etti deneyin farkı görün
koc06
Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 22:16:59
evt bende norton int.security kullanıyorum KİS 2009 dan daha az kasıyo.denedim ve gördüm şiddetle tavsiye ederim.pc ye bulaşan virüsün ayrıntıları ile size bilgi veriyo.üstelik live updateside hızlı bir güncellemeye sahip herşeyiyle süper veya norton 360 olabilir.az kasması beni memnun etti deneyin farkı görün
uçak
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 22:47:30
Nod32 3.056 öyle bişi illegal paylaşımlarda bulunmayınız! indir 2010'a kadar kullan sonra içindeki crackla 2050!!!ye kadar Tam Sürüm!!!