ben bi süredir www.heraradigim.com sitesinden alışveriş yapıyorum ve tavisye ederim. sitede çok fazla çeşit var beyaz eşya, mutfak aletleri, anne-bebek ürünleri ne ararsan var. fiyatlar da diğer sitelere göre çok daha uygun, baya bi karşılaştırma yapmıştım alışveriş yapmadan önce. bi de alışverişimin ertesi günü teslim ettiler ürünleri :)
benim sürekli alışveriş yaptığım bir site var hiç sorun yaşamadım en geç iki günde kargom da geldi tavsiye ederim www.eczacenter.com ve sipariş veriyorsun sana bazı ürünlerin üçretsiz testerlarını gönderiyorlar.
sürekli alışveriş yaptığım biyer yok. vatanbilgisayar.comdan 5800 almıştım, kargo baya hızlı gelmişti. 1-2 defa da hepsiburada.comdan bişeyler almaya çalıştım. sennheiser kulaklık siparişi vermiştim ama 3 haftada tedarik edip gönderemediler. paramı iade ettiler. ellerinde olmayan malı satmaya çalışıolardı sanırım.
Ayrıca Türkiye'nin heryerine 500 TL üstü kargo bedava..
----
Aynı kaliteyi ucuza alın sloganı ile Spot Ofis Mobilyaları'nı doğrudan fabrikadan satışını gerçeleştirmektedir. Ofis mobilyalarını çok daha ucuza satın alabilirsiniz; http://www.spotofis.com
www.alisverisci.com burasıda gayet iyi birkaç defa hediye almıştım. gezindim, bilgisayarlarıda gayet uygun fiyatta yeni almasaydım düşünürdüm. gezin derim.