arkadaşlar ben hem hızlı bir şekilde müzik indirmek ve indirdiğim müziği henüz download aşamasındayken dolduğu kadarıyla dinlemek istiyorum..Bilgisayarı kasmayacak ve mb'ı fazla olmayan hangi programı tavsiye edersiniz??..Ben Ares kullanıyorum onun bu özelliği vardı ama artık şarkılar inerken dinleme butonuna bastığım zaman program kapanıyor..O yüzden başka bi program arıyorum..
daha download aşamasındayken durdurup dinleyebileceğin sadece bu programı öneriyorum sana:www.frostwire.com/
Raistlin
Moderatör
Mesaj Tarihi : 10 Eki 2008 16:19:34
Ares adlı P2P programı da download yaparken aynı anda dinleten bir program. Kullanıyorum
Children_Of_Bodom
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 10 Eki 2008 16:59:32
Raistlin'den alıntı:
Ares adlı P2P programı da download yaparken aynı anda dinleten bir program. Kullanıyorum
ares'i şu an ben de kullanıyorum ama dediğim gibi önceden dinleme yapıyordum ama artık öyle yapınca program kapanıyor
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1543
Mesaj Tarihi : 10 Eki 2008 17:13:10
Programı sıstemden kaldır. Progr.filesteki dosyalarını sil ve registry kaytılarını temızledıkten sonra tekrar kur bakalım duzelecekmi
Razorback
Katılımcı Üye
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 01:30:33
emule derim başka bişey demem. bilen bilir
yemre_kara
Üye
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 08:53:12
Bence Ares .Windows kullanırken kullanıyordum.Çok süper bir program.Limewire de bazı dosyalar boş...oluyor.İndirince açılmıyor ya da bir program in diriyor belki size denk gelmemiş olabilir. Emule de uzun dosyalar için kullanın bence...
tayartekin
Yeni Üye
REP: 3
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 09:57:55
LİMEWİRE DE VİRÜSTEN BAŞKA HİÇ BİŞİ YOK İNDİRME DAHA İYİ
AnDi
Üye
REP: 17
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 11:27:32
tayartekin'den alıntı:
LİMEWİRE DE VİRÜSTEN BAŞKA HİÇ BİŞİ YOK İNDİRME DAHA İYİ
tayartekin lime wire programı hakkında hiç bir bilgin olmadığı belli.Limewire , programın yüklü olduğu bilgisayarlardaki müzikleri diğer Lime wire kullanıcıları ile paylaşıyor.Örneğin; sen bi şarrkı aradın lime wireden ben de de yüklü lime wire ve şarkıda bende var.Ama ne yazık ki benim pc ye virus bulaşmış.İşte virüslü parçayı indirdin.Yani virusun lime wireyle alakası yok.Bilgisayarında iyi bir virus programı varsa hiç bir sorun olmaz.Anladın mı?