Arkadaşlar, Paylaşım programlarının (P2P) iyisine kötüsüne kendiniz karar verirsiniz. Ben Paylaşım programları (P2P), Oyunlar ve farklı uygulamalar için nasıl port açacağınızı www.portacma.net sitesinde anlattım. Yararlanabilirsiniz. Meret ;)
Netbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Firmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
jeomania
Deneyimli Üye
REP: 25
Mesaj Tarihi : 31 Eki 2007 02:36:08
Meret'ten alıntı:
Arkadaşlar, P2P programlarının iyisine kötüsüne kendiniz karar verirsiniz. Ben P2P programlarda portlarla ilgili yapmanız gerekenleri www.portacma.com sitesinde anlatmaya başladım. Her gün yeni modemler ekliyorum. Şu anda server updateleri nedeniyle bir kaç gün kapalı ama yakında işlemler biter. Yararlanabilirsiniz. Meret ;)
usta hoş gelmişin.. seni bu forumda görmek güzel. sevgiler saygılar.
Djacer
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 14 Kas 2007 22:20:06
Arkadaşlar unutmayın ki emule nin yerini alacak program şu ana kadar çıkmadı ve bundan sonrada çıkmaz.
Lütfen çevremizi temiz tutalım
ßuqRa
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 07 Oca 2008 20:24:13
şu sıralamada iyiye benziyor ama bende limewireyi çok severim :D iyi bir program belkide daha iyileride vardır ama deneyerek öğrences :) ve bu arada "aytacali" aresi kullanmanı tavsiye etmem kolayca indirdin mp3lere vb. ulaşıp senin kotandan yararlanabilirler :]
ERKAN YILMAZ
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 22 Oca 2008 21:11:02
emule için modem ayarı gerekiyor ben yapamadım http://portforward.com arama çubuğu yok site ingilizce ben ingilizce bilmiyorum
benim modem aztech ds600ew emule için nasıl ayarlanır pc için oyun paylaşım purogramı var mı
LimeWirePro 4.12.6 bende var - LimeWire 4.17.0 -hangisi iyi
bitcomet tek geçerim.hiç affetmem saniyede 1 mb(1024) bağlantı ile 104-108/sn köklerim:)
chifo
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 09 Haz 2008 20:25:41
torrent programları okadar abartılmamalı çünkü linkler genelde hep ölü yada bana öyle denk geliyor mp3 de ise limewire'in üzerine bir program yok bulduğunu hızlı bir şekilde yarım bırakmadan indirir emule ise nedense eski performansında değil.her aradığını bulabiliyordun.bilmiyorum belki server güncellemesiyle alakalıdır.diğerlerine bir göz atmıştım hem karmaşıklar hemde kullanışlı değiller...
cey_cey
Üye
Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008 16:36:16
Evet herkes görüşünü belirtmiş ama her programın ayrı artıları var emule program konusunda üstün limewire şarkı konusunda iyi aresi de denedim ama verim alamadım belki benden kaynaklanan ayar sorunu da olabilir ama ben çoğunlukla emule yi kullanıyorum tavsiye ederim.