Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Engellenen Siteler icin Bir Boykot Daha

Üye
REP: 281, 3,78

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink26 Ağu 2008  18:39

Reborn91 Arkadaşa katılıyorum.,ve son olarak diyorum'ki temiz,internet,temiz toplum'dur,diyorum.
                                     Bunları biliyormuydunuz.?
                   Tüm Donanım Sürücüleri ve Bios güncellemeleri 
                         (Over-Clock) Merak Edilen Tüm konular
                             Facebook   Twitter  Deviantart 
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink28 Ağu 2008  04:12

Başkasının izleyip izlememesi hiçde umrumda değil.. izlesin yabancılar.. ama youtube sadece erişkinler girmiyo 8-9 yaşında çocukda giriyo bazı şeylerden etkilenebilcek yaşta insanlar giriyo yani.. sansürlücezki yanlış şeylerden etkilenmeden büyüsünler dürüst namuslu vatanını seven bireyler olsunlar..
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink28 Ağu 2008  21:51

Alıntı: Morgue
Başkasının izleyip izlememesi hiçde umrumda değil.. izlesin yabancılar.. ama youtube sadece erişkinler girmiyo 8-9 yaşında çocukda giriyo bazı şeylerden etkilenebilcek yaşta insanlar giriyo yani.. sansürlücezki yanlış şeylerden etkilenmeden büyüsünler dürüst namuslu vatanını seven bireyler olsunlar..

çocukların izlemesini de ttnet engelleyecek değil anneler babalar boş oturmamalı yani internet onların kontrolünde olmalı. ben izletelim demiyorum da yani anne babaya iş düşüyor bence senin dediğin hususta.

chip; çok kurcalama bu kapatma meselelerini seni de kapatmasınlar. BeğenmedimDil çıkarıyor
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Ağu 2008  18:33

uydududa her sey serbest kürt kanalları bıle seyredılıyor ama ınternette her sey sansurlu uydu baglanıtılı ınternet varmı acaba sansursuz takılırız hıc olmazsa rahat rahat
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Ağu 2008  19:25

Alıntı: skrespin
valla gordum paylasayim dedim siz olayin noktasini niye kaciriyorsunuz
O sitenin reklama ihtiyaci yoktur herhalde ; yeteri kadar hiti var diye biliyourm.

Burada amac yavas yavas artik sesimizi duyurmaya baslamamizdir. Isterse Chip Online da yapabilir

Microsoft ta dünyanın en çok kazanan şirketidir fakat reklam yapıyor dipnot olarak belirteyim.. :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink31 Ağu 2008  14:29

bazı siteler aracılığı ile giriş yapılabildiğini duymuştum ama çok oluyor
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Eyl 2008  11:35

http://www.downloadnight.com/youtubejacker2/

bana msndenbir arkadaş tavsiye etti.evdeki bilgisayara kurdum.verimli sonuçta aldım.ama indirmek isteyen olursa virüs taramasından kesinlikle geçirin.bir sürü yasaklı siteyi açıyor.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Eyl 2008  21:19

vala ben gırıyorum sansur bana sökmez
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Nokia için garip bir boykot çağrısı!CHIP Online 1 17 Tem 2009  19:58
 Daha hızlı bır sistem ıcın Nasıl bır RAM?_X_man 5 07 Tem 2010  13:29
 Daha sorunsuz,daha pratik,daha kişisel bir VİSTA !nonpasaran 33 26 Mar 2011  02:17
 Daha hızlı,daha atak ve daha uyumlu bir Vista !nonpasaran 116 27 Mar 2012  18:12
 iGoogle arama motoru için bir yenilik dahaCHIP Online 0 27 Mar 2009  10:30
Bu sayfa 1,02 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu