Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Entering Sleep Mode
jajiyiko
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Haz 2006  17:22:57
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Merhaba!

Bana Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim Sorunum şu; denetim masası güç seçeneklerinde bütün herşeyde "hiçbir zaman" olmasına rağmen bazen "entering sleep mode" diye monitörü kapatıyor. Ben de bilgisayarı resetleyip tekrar açıyorum çünkü başka çaresi olmuyor. bunu nasıl çözebilirim.
teşekkürler
jajiyiko'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) jajiyiko'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

BlackBerry Bold 9000

ASUS MK241H 24" LCD

ASUS Rampage Extreme

BlackBerry Bold 9000Blackberry Curve 8320'den sonra merakla beklediğimiz BlackBerry Bold, önceki sürümünü aratmıyor.
ASUS MK241H 24ASUS, elimizdeki modeliyle 24 inç piyasasındaki az sayıda örnek arasından sıyrılmaya çalışmış.
ASUS MK241H 24Asus'un performans konusunda en başarılı anakartlarından olan ürün, üzerinde Intel'in X48 yonga setini taşıyor.
siberfb
Üye

256 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Haz 2006  18:44:26
aynı sorun bende de vardı eğer monitörün lg veya hyundaı ise voltaj düşünce monitör kapanıyor
Conreo İle İntel Amd'den Bir Adım Önde Olsa Bile Ölene Kadar AMD!!!
İşte Benim !!!GERÇEK!!! Starlarım
____Dwyane Wade&LeBron James&Shaquille O'Neal&Michael Jordan&Kobe Byrant&Tracy McGrady&Allen İverson&Tim Duncan&Dirk Nowitzki&Amd Duron&Sempron&Athlon&Athlon 64&Athlon 64 FX&X2 Serisi Ve Diğer Kahramanlar____
siberfb'in profilini görüntüle siberfb'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gabemeclogan
Üye

194 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Haz 2006  15:40:39
jajiyiko'dan alıntı:
Merhaba!

Bana Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim Sorunum şu; denetim masası güç seçeneklerinde bütün herşeyde "hiçbir zaman" olmasına rağmen bazen "entering sleep mode" diye monitörü kapatıyor. Ben de bilgisayarı resetleyip tekrar açıyorum çünkü başka çaresi olmuyor. bunu nasıl çözebilirim.
teşekkürler

Kardeş aşağıdakileri aynen uygula sorunu çözülür.

-> Masaüstüde Sağ Tuş Tıkla
-> Özellikler
-> Ekran Koruyucu
-> Güç
-> Güç Düzenleri
-> "Ev/Ofis Masası güç düzeni ayarları" bölümden ne yapmak istediğine karar verip işaretle.
İnsanlar başaklar gibidirler. İçleri boşken başları havadadır. İçleri dolunca başları eğilirler.

gabemeclogan@yahoo.com
gabemeclogan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) gabemeclogan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
eflatunkelebek
Yeni Üye

15 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Haz 2008  21:53:04
bede sürekli reset atıyor güvenli mod da bile çalışmıyor bilgisi oan varmı
eflatunkelebek'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) eflatunkelebek'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000