Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Ertelendi: Windows Mobile 7 gecikecek
CHIP Online
www.chip.com.tr

3235 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Eyl 2008  00:01:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Yeni rakipler Microsoft'u korkuttu: Mobil işletim sisteminin yeni sürümü gecikecek.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Ertelen...ek_8904.html

Dedikodulara göre Microsoft, iş ortaklarını Windows Mobile 7'nin çıkış tarihinin 6 ay ertelendiği konusunda bilgilendirdi. Uzmanlar mobil işletim sisteminin final sürümünü 2009'un ikinci yarısından önce beklemiyor.

Sebep olarak Google Android, Apple iPhone ve BlackBerry gibi rakip ürünler göz önünde bulundurularak gerekli uyumlaştırmaların yapılması gösteriliyor. Yeni Windows'un çoklu dokunmatik kullanım için hazır hale getirilmesi ve ses ile yönetim konularında optimize edilmesi gerekiyor. Microsoft gecikme için henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Tüm konu: Ertelendi: Windows Mobile 7 gecikecek

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un geciktirme sebebi hakkında ne düşünüyorsunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
01apachi
Katılımcı Üye
REP: 27REP: 27REP: 27
REP: 27

656 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Eyl 2008  03:50:01
şuan için yorum erken ama;

bence bilerek yaptı.. anlaşmalı dövüş diyorum!!

neticede para için yapılan bi çalışma, busoruyu, dahaçok pazalamacılara sormalı negibi getirisi olacağına dair..
Güncelleme: 01apachi [28 Eyl 2008 03:53:15]
01apachi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) 01apachi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ErsinX
Üye
REP: 2REP: 2
REP: 2

90 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Eyl 2008  10:39:14
aslında şu anda microsoftun wm 6 serisi mobil işletim sistemi zaten yeterince rakiplere kafa tutabildiği için acele etmiyorlar. rakiplerinin birbirlerini daha çok yormasını bekliyorlar. wm mobile 7 gerçekten piyasayı bitirecek bence.
ErsinX'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) ErsinX'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
furkanaksin
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Eki 2008  00:53:24
Windows Se7en ile birlikte çıkarmayı düşünüyor olabilirler.
furkanaksin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) furkanaksin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
dj yasin dj
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 13 Eki 2008  14:29:50
WİNDOWS 7 BENCE TÜM YAZILIMLARIN EN SÜPERİ OLACAK ÇÜNKÜ BENDE WİNDOWS 7 OLARAK BİR HABAR VARVE MÜKEMMEL Bİ YAZILIM WİNDOWS SON BİTİRİCİ DARBEYİ VURACAK GALİBA
dj yasin dj'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) dj yasin dj'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler