Eset Smart Security 4 ve Windows 7 nin güvenlik duvarları çakışıyor bu sebeple ESS düzgün çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca aynı sorunla karşılaşan oldumu acaba?
Mis gibi ücretsiz Avira AntiVir varken ESET Smart Security ile uğraşmaya ne gerek var? :)
Şaka bir yana Windows 7'nin final sürümü çıkana kadar Internet Security paketleriyle uğraşmamamınzı tavsiye ediyorum. Tekil çözümler daha mantıklı olacaktır.
Avira'nın en güncel sürümü Windows 7 ile tam uyumludur. Kullanmanızı tavsiye ederim. Ha ille de Internet Security derseniz seçim sizin.
Eset Smart Security Win 7 de çalışıyor.Ancak Güvenlik duvarına müdahale ediyor.Yani ya ben ya o diyor.Eğer Nod 32 4.0.314.0 sürümünü kullanırsanız bir sorun yok.Tam uyumlu çalışıyor.Saygılar.
Eset Smart Security 4 ve Windows 7 nin güvenlik duvarları çakışıyor bu sebeple ESS düzgün çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ayrıca aynı sorunla karşılaşan oldumu acaba?
Bendede 4.0.424.0 var gayet iyi çalışıyor sorun çıkarmadı hiçç Yanlız smart security deil bendeki antivirüs olan bu sorun yapıosa antivirüs olanı kur bence
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Windowsun kendi güvenlik duvarını kapatmak istemiyorum açıklara sebep olabilir diye öbür türlüde çakışma yaşıyorum. KIS 2009 da sorun yaşamıyorum onu kullanmak en iyisi heralde bilgisayarı biraz yorsada...