Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Expression Studio 2: O şimdi Silverlight'lı
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  11:38:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Microsoft yazılım geliştirme platformlarını güncelledi. İşte karşınızda Expression Studio 2 paketi.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Express...li_6946.html

Microsoft, 7 Haziran'dan itibaren Expression Studio 2'yi piyasaya sürüyor. Kullanıcılar bu yazılım ile web sitelerinin yanında Vista ve .Net Framework 3.5 için de uygulamalar yazabiliyor. Program paketi artık Silverlight'ı da desteliyor.

Bir sene önce çıkmış olan 1. sürüm sadece Adobe Flash'ı tanıyordu. Silverlight ile Microsoft kendi ürününü de desteklemiş oluyor. Program paketi Expression Blend 2 ve Expression Web 2'den oluşuyor. Sonuncusu ile kullanıcılar PHP tabanlı web siteleri oluşturabilirler; önceleri sadece ASP.Net tanınıyordu. Masaüstü programları geliştirmeye yarayan Blend 2, Silverlight'ın yanında Vertex-animasyonlarıyla çalışmayı ve kod ile tasarımı eş zamanlı görmeye yarayan ayrık bir görünümü destekliyor.

Buna ek olarak görüntü düzenleme için Expression Design 2, büyük bir projenin dosya yönetimi için Expression Media 2 ve web tabanlı video hazırlamaya yarayan Expression Encoder 2 de pakete dahil edilen diğer uygulamalar olarak dikkat çekiyor.

Tüm konu: Expression Studio 2: O şimdi Silverlight'lı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un program geliştirme paketlerini kullanıyor musunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Yepyeni bir Google!

iPhone güncellendi!

MS'in "Windows olmayan"ı

20081122000200Google aramalarını artık dilediğiniz gibi sıralayabilir ve silebilirsiniz. Nasıl mı?
iPhone-a-Turkce-destegi-ve-Street-View-geldiApple iPhone için 2.2 sürüm no'lu firmware'i kullanıcılara sundu. Yenilikler arasında Türkçe de var.
iPhone-a-Turkce-destegi-ve-Street-View-geldiMicrosoft'un "Windows olmayan" deneysel işletim sistemi Singularity yeni sürümü ile karşınızda...
ugurkazdal
Yeni Üye

6 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  13:30:22
evet kullanıyorum fakat bu expression studio 2 nin arayüzü basit gibi geldi belkide kapsamlıdır ama ben görememişde olabilirim birde bunun görsel dersleri fln da olmadığı icin yada ben bulamadığım içinde çekici gelmemiş olabilir.
ugurkazdal'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ugurkazdal'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mehmetcc
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

111 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Haz 2008  10:01:17
bilen işin oldukça profesyonel:)arayüzü güzel ve sade.bence diğer sürüme göre daha güzel.php desteğide var.vistadan sonra yapmış adamlar.
mehmetcc'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mehmetcc'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000