Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 2< önceki12
FORMAT ATMAK ZARARLIMI?
Önceki sayfaya git / 2 
Reborn91
Forum Katibi
REP: 370REP: 370REP: 370REP: 370
REP: 370

3021 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2008  13:40:06
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
EVET KESINLIKLE ZARARLI ! 1 hard disk omrunu 15 senede tamamlıyorsa 13 seneye düşer hepsi bu ;) ( demek istedigim hiçbir zararı yok aksine saglıklı temiz bir makinen olur ;) )
Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Torrent'i durdurmak zor!

USB 3.0 sınıfı geçemedi!

Microsoft IE8'i engelliyor

20090109141500Dünyanın en büyük torrent sitelerinden biri olan Mininova'nın yükselişi çok şey anlatıyor...
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiHayal kırıklığı: CES 2009'da ilk kez sahneye çıkan USB 3.0 standardı beklentilerin çok altında kaldı
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiWindows'un otomatik güncellemesi ile IE8'e sahip olmak mümkün; tek engel Microsoft...
EWELANCHE
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2008  21:09:05
..........................................................................................................................................................................................................
PC nize sık format atmanın size kayıp ettirecegi tek gerekli şey zamandır dogru harddisk e de zararı vardır ama cok dikkate alınacak boyutta degil tabi harddiskinizin markası dandikus degilse :)
Güncelleme: EWELANCHE [17 May 2008 23:55:14]
EWELANCHE'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) EWELANCHE'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
skrespin
Üye
REP: 36REP: 36REP: 36
REP: 36

169 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2008  21:11:24
Arkdaslar Alibaba hk. daha fazla yorum yapmayalim kendine has yorumlariyla bilgili bir buyugumuzdu fakat uslup konusunda sikintisi vardi. Umarim gitmemistir. gittiysede simdiye kadarki yardimlarina tsk etmemiz gerekir.

Hepinize saygilar!
skrespin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) skrespin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Bilgin Üye
REP: 504REP: 504REP: 504REP: 504
REP: 504

2259 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2008  22:23:51
Evet bende skrespin'in yorumuna katılıyorum. Belki okumuşsunuzdur konuda tartışmayı açan ilk tepkiyi gösteren bendim.Fakat düşününce hataların üzerine gitmekle sadece tepki elde edebileceğimi düşünerek cevaplarımı sildim.Burada herkes verdiği cevaplar ile bir nevi kendi kişiliğini ve dünyasını ortaya koymakta.40 yaşına gelmiş birisine burada sen eğrisin demekle düzeltilemez hem bizim eğrisin dememizde gurur yapılır kabul görmez.Herkes kendi doğrusunu yaşar, doğrusu başkalarına yanlış olmadığı sürece.Bilmek güzeldir,öğretmekte, öğrenmekte. Ancak bilgileri kimseye döve döve öğretemezsiniz.Birçok insan eşsiz emeklerle çabalarla işler, kariyer koymuştur ancak çok az insan takdir görmüştür.Belki bizlerde ilerlde verdiğimiz emeklerin takdir görmemesinden aynı duyguları yaşayacak,denize birisi üflese fırtına var deyip köpüreceğiz.Herkez birçok şeyi bilebilir ancak her bilen öğretmen olamaz, öğretmesini bilmeyen bilene hiçbir öğrenci saygı duymaz. Alibaba bilmek sınırlarıyla öğretmenlik sınırlarının eşdeğer olduğu düşüncesinde olsa gerek.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
EWELANCHE
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  23:54:46
Sorun degil arkadaslar ben Silerim yorumumu. Ama birde su boyuttan bakın olaya o cevabı alan birisi olsanız ne düsünürdünüz.O cevabı alan arkadasıda düşünün. O abimizin yorumları ile alınan kac kişi olacaktır.Uyaran olmasına ragmen dahada ustune gitmiş olması olayı polemik boyutuna getiriyor zaten.Ha ben 40 yasında oldugunuda bilmiyordum. Bilsem boyle talihsiz bir yorumda bulunmazdım zaten. Ben kendisinden ve sizlerden özür diliyorum ama aynı seyi kendisindende beklerim.
EWELANCHE'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) EWELANCHE'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
silenceandsilence
Üye
REP: 31REP: 31REP: 31REP: 31
REP: 31

137 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  00:12:51
Bilgisayara sık sık format atmak sadece vakit kaybına sebep olabilir tamam sabit diskin ömrü kısabilir ama zaten bir sabit diski çok fazla kullanmıyoruz ki karar kişiye aittir ister format atar ister atmaz bir arkadaşım antivirüs kullanıp bilgisayarı yavaşlatacağıma kullanmam virüs girince format atarım demişti aynı şekilde bence tercih meselesi bir de formatla bir şey olsaydı benim sabit disk çoktan ölmüş olmalıydı bir keresinde veya bir kaç şimdi hatırlamıyorum işletim sistemini kuramıyordum bilgisayarı açık bıraktım açılıyor kapanıyor format atıyordum meğer belleklerim bozulmuş değiştirdim sorun çözüldü ve hala aynı sabir diski kullanıyorum
silenceandsilence'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) silenceandsilence'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 2 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 2< önceki12
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler