|
Evet bende skrespin'in yorumuna katılıyorum. Belki okumuşsunuzdur konuda tartışmayı açan ilk tepkiyi gösteren bendim.Fakat düşününce hataların üzerine gitmekle sadece tepki elde edebileceğimi düşünerek cevaplarımı sildim.Burada herkes verdiği cevaplar ile bir nevi kendi kişiliğini ve dünyasını ortaya koymakta.40 yaşına gelmiş birisine burada sen eğrisin demekle düzeltilemez hem bizim eğrisin dememizde gurur yapılır kabul görmez.Herkes kendi doğrusunu yaşar, doğrusu başkalarına yanlış olmadığı sürece.Bilmek güzeldir,öğretmekte, öğrenmekte. Ancak bilgileri kimseye döve döve öğretemezsiniz.Birçok insan eşsiz emeklerle çabalarla işler, kariyer koymuştur ancak çok az insan takdir görmüştür.Belki bizlerde ilerlde verdiğimiz emeklerin takdir görmemesinden aynı duyguları yaşayacak,denize birisi üflese fırtına var deyip köpüreceğiz.Herkez birçok şeyi bilebilir ancak her bilen öğretmen olamaz, öğretmesini bilmeyen bilene hiçbir öğrenci saygı duymaz. Alibaba bilmek sınırlarıyla öğretmenlik sınırlarının eşdeğer olduğu düşüncesinde olsa gerek.
|
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |