Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

FTP sunucusunda oturum açamıyorum, acil yardım
shadowromeo
Üye

91 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Eyl 2008  04:00:13
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
"ftp.siteadı.com" giriyorum. oturum açma penceresi geliyor orda kullanıcı adım ve parolam kayıtlı zaten, fakat oturum aç dediğimde aynı küçük oturum açma penceresi geri geliyor,
"FTP sunucusunda belirtilen kullanıcı adı ve parola ile oturum açılmadı" yazıyor üzerinde. tekrar oturum aç diyorum, açamıyor ve yine oturum açma penceesi geliyor. yine yine oturum açı tıkladıkça aynı...
Sunucuyu en son açtığımda sitedeki bir flash dosyasını silerken takılmış donmuş kalmıştı, ctrl+alt+del ile kapattım.
Sonra böyle oldu işte...
lütfen yardım.
shadowromeo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) shadowromeo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Torrent'i durdurmak zor!

USB 3.0 sınıfı geçemedi!

Microsoft IE8'i engelliyor

20090109141500Dünyanın en büyük torrent sitelerinden biri olan Mininova'nın yükselişi çok şey anlatıyor...
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiHayal kırıklığı: CES 2009'da ilk kez sahneye çıkan USB 3.0 standardı beklentilerin çok altında kaldı
USB-3.0-standardinda-ilk-hayal-kirikligiWindows'un otomatik güncellemesi ile IE8'e sahip olmak mümkün; tek engel Microsoft...
mengu88
Deneyimli Üye
REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

1051 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Eyl 2008  04:38:28
Internet Explorer yada Firefox gibi programlarla FTP'nize girmeyin .
CuteFTP ile deneyin bakalım yine sorun oluyormu ...
mengu88'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) mengu88'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
shadowromeo
Üye

91 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Eyl 2008  05:26:05
cuteftp'nin deneme sürümünü indirdim hemen,
işe yaradı çok teşekkür ederim.Sorun çözüldü :)
shadowromeo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) shadowromeo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler