Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Facebook'un uzun metrajlı sinema filmi
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ağu 2008  22:18:32
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Facebook'un hikayesi sinema filmi mi oluyor? Tüm söylentiler ve ipuçları burada...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Faceboo...mi_8451.html

Facebook'ta açılan "Aaron Sorkin & The Facebook Movie" isimli grup, bir süredir devam eden Facebook filmi söylentilerinin gerçek olduğunun ilk sinyallerini veriyor. Üyelerini ünlü senarist Aaron Sorkin'in mesajıyla karşılayan grubun amacı, çekileceği iddia edilen Facebook filmi için görüş almak.

Mesaj şu cümlelerle başlıyor: "Hoş geldiniz, ben Aaron Sorkin. Facebook'ta benim adımla açılmış çok sayıda hesap bulunduğunu görüyorum. Ama şu an karşınızda duran gerçekten benim. Bunu nasıl ispatlayacağımı bilmiyorum, beni test etmekte serbestsiniz."

Sorkin imzalı mesajda Facebook'un kuruluş hikayesinin sinema filmi olacağı ve hikayeyi de kendisinin yazacağı söyleniyor. Hatta bunun için imzaların atıldığı bile satırlar arasında yer alıyor.

Tüm konu: Facebook'un uzun metrajlı sinema filmi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Haberi okudunuz, ilgili gruba göz attınız... Sizce facebook filmi söylentileri doğru mu?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Nostaljik PC reklamları

TEST: En iyi cep hangisi?

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hafızalardan silinmeyen 10 PC reklamı1980'li yıllarda hafızalara kazınan 10 bilgisayar reklamını bir araya getirdik.
Hafızalardan silinmeyen 10 PC reklamıCHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000