Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Fenrir, Firefox ve IE'ye meydan okuyor!
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  08:48:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Japonlar, Sleipnir web tarayıcısının Firefox ve IE'nin kullanıcılarını çalacağından oldukça emin.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Fenrir-...or_7926.html

Günümüzde kullanılan web tarayıcılarına baktığımızda, en popülerinin Internet Explorer ve Firefox olduğunu söyleyebiliriz. Bu tarayıcıları Opera ve Safari takip ederken, dünyada popüler olan web tarayıcılarına kafa tutmak isteyen ve fazla bilinmeyen web tarayıcıları da bulunuyor.

Bunlardan biri de bir Japon firmasına ait. Kendi web tarayıcısının kullanım oranını artırmayı ve dünya genelinde %5'lik pay alabilmeyi amaçlayan bu tarayıcı, Firefox ve Internet Explorer'ın hakim olduğu tarayıcı pazarında kendine yer bulabilmeyi hedef olarak belirlemiş durumda.

Peki, bir Japon firmasına ait olan ve popüler tarayıcılara kafa tutan Sleipnir isimli bu tarayıcı ne gibi özelliklere sahip? Sleipnir'in en önemli özelliklerinin başında ziyaret edilen her site için Trident ya da Gecko motorları arasında seçim yapılabilme olanağı geliyor. Trident, Microsoft tarafından geliştirilirken ve Internet Explorer ile kullanılırken, Gecko ise Mozilla Firefox'ta kullanılıyor.

Tüm konu: Fenrir, Firefox ve IE'ye meydan okuyor!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sleipnir'i denediniz mi? Görüşleriniz...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Samsung ML-1640

Samsung WEP420

Samsung 2243BW

Samsung ML-1640Samsung 1640, 5,7 kg ağırlığıyla son derece hafif ve taşıması kolay bir yazıcı olmasının yanı sıra, neredeyse standart bir cetvelle tek seferde ölçülebilecek kadar küçük bir ürün.
Samsung WEP420WEP420, hem şık hem de kaliteli bir bluetooth kulaklık arayanlar için tasarlanmış bir ürün.
Samsung WEP420Birçok 22 inç ve geniş ekran monitör inceledik fakat 2243BW bu monitörlerden biraz farklı.
bycentrino
Yeni Üye

46 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:03:56
Şimdi denedim Sleipnir i hızlı çalışıyor gibi.
gözüme çarpan bir kaç eksik ve güzel yan
-Ctrl+enter çalışmıyor(ayarlarına bakmadım ama)
-Firefox ve Sleipnir de 4 tane aynı siteyi açtım. Sleipnir 91MB, Firefox 105mb ram yiyor
bycentrino'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) bycentrino'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 470REP: 470REP: 470REP: 470
REP: 470

1667 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:15:38
Denemedim açıkçası denemem gibide...
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
supercocuk
Üye
REP: 15REP: 15REP: 15REP: 15
REP: 15

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:17:37
İlk defa duydum.Bu gidişte bende bir tane tarayıcı yapıcam.Millet adımızı duysun :)

Trance 4 Life ;)
supercocuk'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) supercocuk'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hiko91
Deneyimli Üye
REP: 81REP: 81REP: 81REP: 81
REP: 81

1175 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:22:45
:DDD heheh aynen ya :DD ben japonların yaptıgına guvenırmıyım ya kesın ıcınde vırus de vardır onun:D
hiko91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) hiko91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
paintingster
Yeni Üye

21 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  21:28:13
o kadarda değil mozilla firefox gibi olabilmesi için 30 fırın ekmek yemesi lazım denemedim sevemedim mozilla firefoxa döndüm.
paintingster'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) paintingster'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ercanyerci
Üye
REP: 35REP: 35REP: 35
REP: 35

361 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  21:31:47
paintingster'den alıntı:
o kadarda değil mozilla firefox gibi olabilmesi için 30 fırın ekmek yemesi lazım denemedim sevemedim mozilla firefoxa döndüm.

aynen mozilla Fenrir
sAnMa şAhIm hErKeZi sEn sAdIkAnE YaR OlUr- HeRkEzI SeN DoStmU SaNdIn!! bElKi oL AyAr oLuR SaDıKaNe bElKi oL AlEmDe sErDaR OlUr yAr oLuR AyAr oLuR SeRdAr oLuR DiLdAr oLuR!
ercanyerci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ercanyerci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
silistre
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  23:07:16
Deneriz neden olmasın.
Ama önce Türkçe sürüm sunsunlar piyasaya. Onlar bana değer verirse bende ürünlerini denemeyi düşünürüm. Bu kadar basit :)
silistre'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) silistre'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
e-eyup
Üye

210 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008  00:22:58
Böyle düşünmemelisin. Ben yeni program türkçeye çeviririm diye indirdim. ama kullandıktan sonra değmeyeceğini düşündüm vaz geçtim...
e-eyup'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) e-eyup'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000