ben bu rapidden indiremiyom indirmeyi biliom ama norton internet security izin vermiyo onu kapatmak için restart at diyo onuda atamam çünkü bi oyun indiriyom da başka link yok mu rapid share olmayan
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
1980'li yıllarda hafızalara kazınan 10 bilgisayar reklamını bir araya getirdik.
CHIP Online, piyasada fırtına gibi esen en iyi cep telefonlarını kapıştırdı. Ve kazanan...
dostca
Üye
REP: 8
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 19:32:48
Hatırladığım kadarıyla microsoft bu konuda bir açıklama yapmıştı Arkadaşlar sanırım sistem özelliklerine bakmamışlar SP3 yazmış eğer SP3 ü entegreli CD den kurduysan IE7 yi kesinlikle kaldıramazsın sonradan kurduysan Program ekle kardırdan önce SP3 ü sonra IE7 yi kaldıracaksın bu sorun için Uninstall programının yararı olmaz.Entegre CD den kurduysan ancak formatla olur kolay gelsin
muro1038
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 19:39:31
sp3ü cd den entegre kurmadım sonradan kendim kurdum dedğini denicem saol "dostca"
dostca
Üye
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 20:14:16
Anlattıklarım Chip-Online yayınlanmıştı şimdi hatırladım linkini buldum burada gerekli açıklama var benim açıklamama eşdeğerde birde burayı incele umarım yardımcı olmuşumdur.