|
Üye
|
26 May 2009 15:14
Sayın CHIP Online Yönetici ve User 'leri... Dün arkadaşıma dosya atması için verdiğim Kingston 8 GB 'lik Flash Bellek içine arkadaşım dosya attı ve ertesi gün bana verdi. Flash 'ı bilgisayarımda görüntülerken aniden klasör içindeki dosyalar kayboldu ve bomboş bir bellek ortaya çıktı. Flash Belleği almadan öncedende arkadaşıma yüklemesi için oyun atmıştım ancak flash bellek içinde hiçbir dosya olmadığını söylemiş ancak kalan bellek de kullanılan yer olduğunu görmüştü. İşte o karşılaştığımız dolu ancak gözükmeyen flash bellek içindeki dosyalar. :) Nasıl halledicez ? Bilgilerinizi paylaşarak en kısa sürede bu sorunu çözmeyi umuyorum. Iyı GunLeR...
|
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
26 May 2009 15:20
|
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Yeni Üye
|
26 May 2009 15:32
belki de virüs kapmıştır? hiç dosya gorunmuyor,bu dosyalar gizli olabilir mi?
fat yerine ntfs geçiş için bu yazı kullanılabilir. fakat burda sorun bu dosyalar nasıl çıkarılır,kurtarılır? |
|
Son düzenleme: coal ~ 26 May 2009 15:59 | |
|
|
|
Üye
|
26 May 2009 21:05
İçindeki dosyaları sorunsuz bir şekilde bilgisayarıma nasıl geçireceğim ya. :(
|
|
|
|
Üye
|
28 May 2009 15:36
Arkadaşlar NTFS geçirdim ancak gene aynı sorun dosyaları içine atıyorum kabul ediyor ama dosyalar flash bellek içinde görünmüyor.
|
|
|
|
Üye
|
28 May 2009 15:40
+ Arkadaşlar flash bellek 'i takınca ben ve arkadaşımda sistemde oldukça yavaşlama ve dosya ve klasörlere erişmede sorunlar çıkıyor. Kesin virüs olduğu kanısına vardık. Yalnız şimdi bu virüsü oradan nasıl çıkarıcağız ? :)
|
|
|
|
Yeni Üye
|
29 May 2009 10:37
slm flaşh belleği biçimlendirirsen virüs mirüs kalmaz ama içindeki veriler kaybolur.birde şu var flash belleği pc ye taktıktan sonra işin bitince öle lap diye cıkarma.o arada cekersen verilerin kaybolabilir.ekranın sağ altında donanımı güvenle kaldıra tıkla karşına cıkan kutuda kigstona tıkla aygıtı güvenle kaldırabilirsiniz yazızı gelince usb den cek sanırım yararlı bir cevaptır inşallah
|
|
|
|
Üye
|
29 May 2009 10:41
arkadasım
baslat>>çalıştır a CMD yazarak CMD yi aç gelen dos ekranına şunları yaz taskkill /im explorer.exe /f x: del autorun.inf /a /f del *.com /a /f del *.bat /a /f del *.cmd /a /f attrib -s -h -r * explorer.exe x: burada x: yerine flash diskin harfini yazman gerekiyor bir de flash disk takılı iken combofix adlı program ile bi tarama yap... ve arkasından güncel bir antivirus programı yükle |
|
Son düzenleme: keshkesh ~ 29 May 2009 10:43 | |
|
Teşekkür edenler: mesut61
|
|
|
|
|
Üye
|
29 May 2009 16:30
|
|
|
|
Yeni Üye
|
12 Kas 2009 12:22
ÇÖZÜM ŞU KİNGSTON BELLEĞİN DOSYA BİÇİMİ FAT32 SEN BUNU FAT YAPACAKSIN SORUN ÇÖZÜLECEK İNŞALLAH.
NASIL YAPACAKSIN: BELLEK BÜYÜK İHTİMAK F DİYE GÖZÜKÜR YADA BAŞKA HARF DE OLABİLİR BU DİSKE SAĞ TIKALAYARAK BİÇİMLENDİR DEDİKTEN SONRA DOSYA BİÇİMİNİ FAT OLARAK İŞARETLE VE BİÇİMLENDİR BYYYY |
|
|