Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

GÜNCELLEME SONRASI BİLGİSAYARIM ARA ARA DONUYOR

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Eyl 2008  13:53

ARKADAŞLAR GEÇEN VİSTANIN ENSON OFFİCE GÜNCELLEMESİNİ YÜKLEDİM.BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA ARA ARA DONMA YAPMAYA BAŞLADI.NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM.ÖRNEĞİN MOZİLLAYI AÇIP İNTERNETE GİRİNCE BAZEN DONUP KALIYOR.NEYAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR.LÜTFEN YARDIM EDİN.
En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 503, 3,98

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Eyl 2008  13:57

her meyvenin bir külfeti var güncelleme demek mevcut yazılımları ağırlaştırmak demek yapabileceğin tek şey kaldırmak olur ama bazı şeylerdende vaz geçmiş olursun mesela xp sp3 tamamıyla bir donanım düşmanı full güvenlik güncellemesi pc durdurma noktasına geldi kaldırdım anca düzeldi ve arkasında formatta atsam düzeltemediğim tarayıcı hatası bırakıp gitti. bazı yazılarda okudum kadarıyla eğer bir xp yada vista cd güncellemeler entegre edilirse sorunun ortadan kalkacağı inancı içerisindeler ama bence değil. yapılacak seş eğer donanım bileşenleri düşükse yükseltmek işlemci ram vs. bunada hiç gerek yok bence.
Güncelleme: SAİNT (12 Eyl 2008 13:59)
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer ALLAH'a bile etmezlerdi secde. . 
Mehmet Akif ERSOY ALLAHINA kurban ey güzel şair.

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Eyl 2008  18:35

sistemini daha erken bir tarihe yükleyebilirsin aynı zamanda yukarıdaki yorumada katılıyorum güvenlik önlemleri dışında eklenen yeni özellikleri ne kadar kullanıyoruz kullanılabilirlik de önemli. Her ubdate i yüklemek bazen gereksiz olabiliyor. sistemin var olan konumundan daha dolu oluyor bu uzun vadede açılış da kapanışta bile kendini hissettiyor
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Kas 2009  04:52

güncelleştirmeler sistemin daha güvenli ve daha hızlı olması için gerekli ms böyle diyor :D sana önerim ms office komple sil openoffice.org yükle daha az güncelleştirmesi var daha az yer kaplıyor ve aynı şeyleri yapabiliyor
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Oyun Oynarken ara ara kasıyor?HPQ-User 8 21 Haz 2008  17:17
 www.Ara.com.tr Google Rakip Yeni Ara Motoru..!ürfet34 13 02 Ara 2009  14:51
 mouse ara ara çalışmıyorerdemyilmaz37 7 14 Kas 2008  10:26
 wi-fi bağlanım ara ara kopuyorHPQ-User 1 21 Oca 2010  19:13
 windows 7 ara ara donma yardımxxömür 15 21 Oca 2010  19:06
Bu sayfa 0,61 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu