Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

GÜVENLİK KAMERASI İÇİN KART SEÇİMİ

CHIP Online

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2007  08:20

aozcan sormuş:
tek güvenlik kamerasını bilgisayara bağlamak istiyorum. kamera sharp ccd sensörlü ve 70 ekran tv'de normal tv yayını gibi kaliteli görüntü veriyor. bilgisayara da bu şekilde aktarmam gerekiyor.

capture kartların tv özelliği de olmamasına rağmen tv kartlarından çok daha pahalı olmasına anlam veremiyorum. görüntü kalitesinin de farklı olmadığı söyleniyor.

bilgisayara hangi formatta aktardığı önemli değil. sadece kalitesi önemli

kamera kompozit çıkışlı s-video veya rca (tos, lale jak) girişlerinden bağlayabilirim.

lütfen bana bir tv kartı ya da capture kart tavsiye eder misiniz? AVERMEDIA MPEG4 CARDBUS PCMCIA TV KARTI fiyatı 90 lira uygun mudur? daha kaliteli görüntü alabileceğim kartlar da var mı?
şunda 1280x1024 yazıyor
http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=10200&idCategory=169&topnavCategory=37
daha mı iyidir bu? kafam çok karıştı. satanlar da bilmiyor denetmiyorlar. teknosa falan da hikaye orda çalışanların da bir şeyden anladığı yok.

yardımcı olabilrseniz çok sevinirim ve konu çok çok acil.

şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
ACER 5572 DİZÜSTÜ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7
Sorularınız için Uzmanına Sor
En üste gitBu mesajı bildir

İlk Maestro
REP: 1585, 3,97

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Eki 2007  08:45

http://www.hepsivar.com/asp/listgroup.asp?group=SECCAR sana önerim TV kartı yerıne burdakı lınklerde bulunan capture kartlarına bakmandır. Bu kartlar guvenlık kameraları ıcın ozel uretılmış ve hızlı goruntu yakalama mantıgıyla calışan kartlar. Butcene ve kac tane kamera bağlamak ıstedıgıne gore secım yapıp bu kartlardan alabılırsın. Yada sirkeci dogubank'a gıdıeceksın ordan daha ayrıntılı bılgı alabılırsın. Pasajın altında sırf guvenlık kameraları ıle ılgılı bır cok dukkan var. Daha ayrıntılı bılgılerı ordan da alabılırsın.

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 GÜVENLİK KAMERASI İÇİN KART SEÇİMİHPQ-User 3 05 Oca 2010  10:32
 Güvenlik kamerası seçimikoksal7101 1 07 Oca 2010  16:11
 güvenlik kamerası görüntüsünü zoomlamak içingzeliyi 1 07 Oca 2010  16:02
 GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINI BİLGİSAYARHPQ-User 10 17 Mar 2012  19:47
 dvr güvenlik kamerası kayıtlarını izlemeHPQ-User 4 17 Ara 2011  12:00
Bu sayfa 0,78 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu