|
CHIP Online
|
27 Nis 2007 01:48
GÜVENLİK KAMERASININ KAYITLARINI BİLGİSAYARDA İZLEMEK İSTİYORUM. ELİMİZDE BULUNAN KAYIT UZANTISI T1 OLARAK GÖRÜNÜYOR. HİÇ BİR PROGRAM AÇMADI WİNAMP, MEDİA PLAYER REAL TİME QUİKTİME HİÇ BİRİ AÇMADI ??? YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: WİNDOWS XP İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Atak; İsmail Şenol Kan; FIPID-{2VGD9OdICNgc{2BAcjERx.YdE814392089; CABBAR; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727) |
|
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
27 Nis 2007 02:30
T1 uzantili bir video dosyasi hic duymadim ve görmedim. Yok böyle bir uzanti :) Ancak sana converter dedigimiz video yada ses dosyalarini dönüstüren programlar önerebilirim.
Ben ImTOO MPEG Encoder kullaniyorum ancak bu program ücretli. Ücretsiz dönüstürüceler arayacak olursan google da "free video converter download" yazip ara karsina birsürü ücretsiz program cikacaktir. |
|
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
|
|
Üye
|
27 Nis 2007 04:48
t1 diye bir uzantı olduğunu ilkkez duydum desem heralde yalan olmaz t1 sanki bana kullandığı bant genişliği gibi geldi bence herneyse vlc player codeclere ihtiyaç duymadan hemen hemen her dosyayı açar eğer o da açmazsa bence kameraları aldığınız yere baş vurun kamera görüntülerini nasıl izleyebileceğinize yardımcı olurlar.bu arada vlc playerın linki de bu
http://www.videolan.org/vlc/ |
|
|
|
Üye
|
27 Nis 2007 08:28
arkadaşım bu uzantı başka bilgisayar programları tarafından desteklenmez anacak sistemin (güvenlik bilgisayarında bulunan codec) tarafından açılır ve sadece izlemeye yetkili kişi veya kişiler tarafından izlenir örnegin evertech kayıtsisteminin uzantısıda universal degil bunu izlemek için evplayer denen ve kendine has bir programla izlenir.. ancak formatı evryteck ayarlarından degiştirebilirsin belki .....
|
|
|
|
İlk Maestro
|
27 Nis 2007 08:44
T1 uzantılı dosyayı bende ilk kez duydum. Belki coverter programlarıyla çözüme ulaşabilirsin.Ama uzantının T1 olduguna eminmisin?. Eğer T1 ise o zaman Benersince dediği gibi özel bir program kullanabilirsin
|
|
|
|
Üye
|
27 Nis 2007 23:18
T1 benim bildiğim BİRA :) Şaka bir yana bende bu formatı ilk defa duydum bence bu işleri yapan şirketlere mail atarak cvp ala bilirsin sonra tabi cvp ı bizlende paylaş :) bilgi paylaştıkça çoğalır.
|
|
|
|
Üye
|
01 Oca 2010 21:33
|
|
|
|
Üye
|
02 Oca 2010 00:50
super converter http://www.erightsoft.com/SUPER.html bedava cok iyi bir programdir.
MediaCoder Free Studio Manager Any Video Converter Free Quick Media Converter bunlarin hepsi tanimadigi format olmayan acik kaynak kodlu ve bedava programlar deniyceksin arkadas. Broadcom: Products: Video CODECs | broadcast communications ... - [ Traduire cette page ] Replace costly wideband ATM video circuits with E1/T1 connections. ... Real time Video CODECs using MPEG 4 SP/ASP, H.264/AVC with QoS supporting SD ... www.broadcom.co.uk/products.php?CAT_ID=16 - En cache Bence sende gerekli codecs packde kurulu degil K-Lite Mega Codec Pack 5.51 http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/ dene bunu kurupda |
|
Son düzenleme: mancukya ~ 02 Oca 2010 00:52 | |
|
|
|
Üye
|
07 Oca 2010 16:04
|
|
|
|
Yeni Üye
|
17 Mar 2012 19:19
arkadaşlar şuan elimde fujitron markalı bi kayıt proğramı var ben polis memuruyum bu bi markette kurulu proğram versiyonuda 3.0.2 kayıt ettiği uzantı avi bu dosyaları hiçbi yerde açamadık. yardımcı olursanız sevinirm
|
|
|