Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Geleceğin Windows'u Android olacak!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink13 Mar 2009  16:00

Steve Ballmer duymasın: Windows Mobile için söylenen bu sözler hiç de yenilecek yutulacak gibi değil

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Gele ... d-olacak_11372.html

Resimlerle: Windows Mobile 6.5

Deutsche Telekom yönetim kurulu üyesi Reinhard Clemens CeBIT'te Windows Mobile'ı sert bir şekilde eleştirdi. Cep telefonları için geliştirilmiş Microsoft işletim sisteminin "kaynak canavarı" olarak tanımladı.

Clemens cep telefonlarının geleceğinin Windows'a değil, Google işletim sistemi "Android"e ait olduğunu düşünüyor ve programın aynı masaüstü-Windows'larına benzer bir başarı elde edeceğini öngörüyor. Clemens Almanya Financial Times dergisinde "Android geleceğin Windows'u olacak" ibaresini kullandı.

Tüm bunlar gerçekleşirken Microsoft şefi Steve Ballmer Windows Mobile programcılarından geliştirme sürecini hızlandırmalarını istedi. Ballmer Windows Mobile 6.5'in önemli bir sürüm olacağını fakat aslında bu sene için planlanan tam teşekküllü sürüm olmadığını söyledi. Microsoft CEO'su Redmond'da yapılan bir soru-cevap etkinliğinde tüm yeniliklerin önümüzdeki sene çıkacak olan Windows Mobile 7 ile beraber geleceğini bildirdi.

Tüm konu: Geleceğin Windows'u Android olacak!

Resimlerle: Windows Mobile 6.5

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Clemens'e katılıyor musunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink13 Mar 2009  17:38

umarım Clemens'in dediği gibi olur

En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink14 Mar 2009  20:44

Clemens SUCKS...

Tipe bak.Tipten kaybetti bu adam.Şİmdi SUCKS dediğim için üyeliğim falan silinebilir.Bunu normal karşılıyorum..
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Acer: Android Netbook'lar Windows'lu olacak.CHIP Online 1 07 Haz 2009  20:35
 Geleceğin Peugeot'su işte böyle olacak...CHIP Online 3 27 Nis 2009  00:45
 E-ball: Geleceğin PC'leri böyle mi olacak?CHIP Online 0 26 Tem 2008  04:57
 Geleceğin Apple Mac'leri nasıl olacak?CHIP Online 9 01 Eyl 2009  16:54
 Android cepler 2011'de nasıl olacak?CHIP Online 2 13 Oca 2011  18:03
Bu sayfa 0,77 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu