- Alıntı: AdRaMiTi
Güvenlik için Hotmail !!! Diyen arkadaşlara soruyorum ? Hangi güvenlikten bahsediyorsunuz siz ?
Bir xss açığı cıktı aylarca kapatamadı adamlar .Binlerce Msn hesabı gitti.
Şifrenizi bulsa biri ( Hotmail,Windowslive ) Kullanıcıları için diyorum o hesaptan hayır beklemeyin cünkü adam mailede girer msn'yede orayada şurayada ...
Acaba Hotmail için Güvenlik diyen arkadaşlar Hiç gmail Kullanmışlarmı ?
Bence Kullananda varsa 3-4 ay ya Kullanmışltır ya Kullanmamıştır.
Cünkü Gmail hesabın varsa buda demek oluyorki Google'ın sunduğu nimetlerden faydalanmak ve daha fazlası.
Ben ilk cıktığından beri gmail kullanıyorum ve çokta memnunum bunu heryerdede belirtiyorum ve hotmail adı gecince
Böyle oluyorum.
Üzgünüm AdRaMiTi ama çok basit konuşmuşsun. XSS açığı yüzünden msn hesapları gitti, bu google msn e dahil olmadığı için olmasın sakın? Google talk msn kadar yaygın kullanılsın bak kendini hacker diye tanıtan kişiler nasıl gmail hesaplarını çatır çatır yiyor. Bir gmail hesabını hacklemek kız arkadaşını etkilemek isteyen basit Lamerların işine yaramaz ama msn nisbeten.(onlara göre) Gmail de XSS açığı yok mu sanıyorsun sen? Davranışlarını hiç tasvip etmediğim kuzenim, dünyalarca gmail hesabı hackleyen bir şahsiyet ve bunu çok komik bir XSS açığından yapıyor(DU). Güvenlik Bâbında Hotmail derim. Google bilgilerinizi çok kullanıyor. Bazen hesabımın takip edildiğini bile düşünüyorum.
Bir Gmail hesabı aynı zamanda adsense, analytics, docs v.s v.s her alanda kullanılıyor. İşlerini bir bütün olarak gören bir insan olarak konuşmak gerekirse sadece XSS den değil bu alanlardaki en ufak açık Gmail hesabınıza ve GOOGLE TALK! hesabınıza mal olacaktır. ve üzülerek belirtiyorum Google bu konuda bir destek vermiyor. Microsoft a doğru bilgilerle gittiğinizde hesabınızı geri alabilirsiniz.
Şimdi Gmail daha güvenli diyen sana soruyorum,
hala diyebilirmisin ki Gmail daha güvenli?