Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Google Android HTC Titan'da çalışır mı?
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008  11:43:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Google'ın mobil işletim sistemi, Windows tabanlı HTC Titan'da stabil bir şekilde çalışır mı?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Google-...mi_7907.html

Google'ın işletim sistemi Android, Windows tabanlı cep telefonu HTC Titanda çalışıyor. Bu hack işlemini ppcgeeks.com üyeleri gerçekleştirdi.

www.talkandroid.com sitenin bildirdiğine göre MDA Vario ile aynı yapıya sahip HTC smartphone, hack işleminden sonra yine Windows Mobile işletim sistemi ile çalışabiliyor.

Android yazılımı cep telefonunun RAM belleğine yükleniyor ve kullanıcı arabiriminin kontrolünü ele geçiriyor. Bu sayede HTC Titan, Android için demo cihazı haline geliyor: Dokunmatik ekran kullanılabiliyor, kişi telefon edebiliyor ve internete sörf yapabiliyor.

Tüm konu: Google Android HTC Titan'da çalışır mı?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un cep telefonları için ürettiği işletim sistemleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

MS'in "Windows olmayan"ı

"Hack"intosh davası bitti!

Core i7 sahneye çıktı!

20081121204500Microsoft'un "Windows olmayan" deneysel işletim sistemi Singularity yeni sürümü ile karşınızda...
Apple-in-klon-Mac-lere-actigi-dava-sonuclandiApple'ın uzun süredir başını ağrıtan klon Mac davası nihayet sonuçlandı. İşte son karar...
Apple-in-klon-Mac-lere-actigi-dava-sonuclandiTürkiye'nin ilk Core i7 işlemcili bilgisayarı Xcellerator, Compex'te Türk kullanıcılarla buluştu.
Fattur
Deneyimli Üye
REP: 44REP: 44REP: 44REP: 44
REP: 44

1595 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008  20:29:01
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
gayet kaliteli ve güzel ve stabil
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000