Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarın
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Nis 2008  00:03:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Windows XP ya da Vista altında güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarmanın yolları...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Guvenli...in_6578.html

Hangi işletim sistemini kullandığınızın bir önemi yok. Güvenlik her zaman ve her yerde bizim için hayati bir önceliği vardır. Ancak belki hala kullandığınız işletim sisteminde nasıl bir güvenlik önlemi alacağınızı tam olarak bilmiyor olabilirsiniz, ya da bunu araştırmak için fazla vakit bulamıyorsunuz. Sebebiniz ne olursa olsun güvenliğiniz için kendi önleminizi almanız gerekiyor.

Bu makalemizde Windows altında 5 adımda güvenliğinizi maksimum seviyeye getirmeye çalışacağız.

Tüm konu: Güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarın

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Şu anda kullandığınız Windows'u yeteri kadar güvenli bir işletim sistemi olarak görüyor musunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Spore'a iki eklenti!

Ekim yama günü!

Savaş başlamak üzere!

20081015211400EA, Spore için iki yeni eklentinin yayınlanacağı söylentilerini doğruladı. Yeni eklentiler ne zaman?
Ekim-ayi-MS-guncellemeleri-yayinlandiMicrosoft, 11 yeni güvenlik güncellemesini özel bir derecelendirme sistemi eşliğinde yayınladı.
Ekim-ayi-MS-guncellemeleri-yayinlandiCall of Duty'nin 5. sürümü World at War için çok özel bir multiplayer beta sürprizi...
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000