Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

HANGİ ARABAYI ALMAK İSTERDİNİZ

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  04:22

Bugün gidip SIFIR KM bir araba alacak olsanız, ne alırdınız?
Yalnız daha önceki bu konudaki gibi extreme cevaplar olmaz
gerçekçi düşünürseniz daha iyi ve işe yarar düşünceler elde ederiz.
Günümüzdeki otomobil giderlerinide düşünerek cevaplayalım lütfen
Çocuklarım için seve seve diyorsan 1001 geceyi
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan küçük kadınları
Çocuklarımın hepsi bir kişiye versin diyorsan yaprak dökümünü
Çocuklarım kankalarına versin diyorsan kavak yellerini
Bütün sülale birbirine versin diyorsan, aşk-ı memnuyu izle
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  04:39

şu şartlarda alınacak en iyi araba dayatsu materıa çok sevimli bi tipi var
En üste git

Üye
REP: 91, 3,50

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  08:55

:) ben Fiat Fiorino Combi hastasıyım full aksesuarlı 30 milyar araba çok güzel 1 tane alacam :D babamıda kandıramıyom 10 seneye para biriktirirsem anca işte yok şimdilik ama :D
En üste git

Üye
REP: 142, 3,86

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  08:59

seat leon ilk tercihimdir.
biraz daha büyük :) düşünürsek mustang yada ferrari spider ama hayal..

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  09:16

Wosvagen den şaşma.
Yol yardımı, servis/bakım, hizmet, netten sürekli iletişim hali, makul fiyatlar, araç performansı, rahatlık...
2. eli hiç düşünmedim. Tüm arabalarımı sıfır aldım. Bütçem müsait değilse beklerim ama sıfır alırım.

En üste git

Üye
REP: 91, 3,50

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  09:23

Alıntı: jupiter65
Wosvagen den şaşma.
Yol yardımı, servis/bakım, hizmet, netten sürekli iletişim hali, makul fiyatlar, araç performansı, rahatlık...
2. eli hiç düşünmedim. Tüm arabalarımı sıfır aldım. Bütçem müsait değilse beklerim ama sıfır alırım.

:D ban wolsvagen deme passatlar da fabrika çıkışı klima arızası var klima suyu motorun içine gidiyomuş klimacı arkadaş var o söyledi onun yalancısıyım. zonguldakta okurken tanıştım :D adam tek klima servisi olnca :D. sonra egzostçunun karşısında wv servisi var hiç 5 dakika boş durmuyo paso arıza :D illa alman alacam diyosan yeni C180 güzel hem 1.6 hemde 1.8 le aynı motor gücüne sahip :D ötv side düşük.
Güncelleme: emre__ (23 Nis 2009 09:24)
En üste git

Üye
REP: 155, 3,69

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  11:21

Wolkswagen Caravelle TDİ Camlıvan.
Güncelleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. (23 Nis 2009 11:22)

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  12:37

Audi A3 SportBack Diyorum...

www.pixere.com | Web Master'in El Sitesi No program, No problem :)

www.kelimedeanlam.org | Ne Nedir ,Nasıldır Haydi Özetle Bakalım ! ?

Üye
REP: 708, 4,10

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  13:32

Kesinlikle sahip olmak istediğim tek araba AUDI R8

Teknik Özellikler:

V8 motor:Yüksek devirdeki VS benzinli motor 420PS, anında tepki verir ve heyecan verici bir motor sesine sahiptir. R8, motoru ile sadece 4.6 saniye içinde 100 km/s hıza ulaşır.

Geliştirilmiş Audi magnetic ride:Sönümleme sistemi Audi R8’in amortisörlerini yol yüzeyine uyacak şekilde sürekli olarak ayarlar.

quattro:R8’in eşsiz motor tasarımı ile quattro sürekli dört tekerlekten çekiş, oldukça yüksek yön kararlılığı ve muhteşem yanal hızlanma ile belirgin bir dinamik performans sağlar.

Şanzıman:Benzersiz bir şekilde hızlı vites değiştirmeyi sağlayan joystick ve kol ile kumanda edilen yarışa özendirici R tronic kademeli vites kutusunu veya 430 Nm torka kanalize olmak için altı vitesli manuel şanzımanı seçebilirsiniz.

FSI®:Audi’nin eşsiz FSI teknolojisi yüksek güç çıkışı, yüksek tork, düşük yakıt tüketimi ve azaltılmış egzoz emisyonu anlamına gelir.

Bu da AUDI R8'i daha iyi anlatacak olan bir video(meraklısına)

Flash oynatıcınızı güncelleyin
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  13:42

Alıntı: Kylie
Kesinlikle sahip olmak istediğim tek araba AUDI R8

Teknik Özellikler:

V8 motor:Yüksek devirdeki VS benzinli motor 420PS, anında tepki verir ve heyecan verici bir motor sesine sahiptir. R8, motoru ile sadece 4.6 saniye içinde 100 km/s hıza ulaşır.

Geliştirilmiş Audi magnetic ride:Sönümleme sistemi Audi R8’in amortisörlerini yol yüzeyine uyacak şekilde sürekli olarak ayarlar.

quattro:R8’in eşsiz motor tasarımı ile quattro sürekli dört tekerlekten çekiş, oldukça yüksek yön kararlılığı ve muhteşem yanal hızlanma ile belirgin bir dinamik performans sağlar.

Şanzıman:Benzersiz bir şekilde hızlı vites değiştirmeyi sağlayan joystick ve kol ile kumanda edilen yarışa özendirici R tronic kademeli vites kutusunu veya 430 Nm torka kanalize olmak için altı vitesli manuel şanzımanı seçebilirsiniz.

FSI®:Audi’nin eşsiz FSI teknolojisi yüksek güç çıkışı, yüksek tork, düşük yakıt tüketimi ve azaltılmış egzoz emisyonu anlamına gelir.

Bu da AUDI R8'i daha iyi anlatacak olan bir video(meraklısına)

bu araçda fsı teknolojisi kullanılıyor fsı teknolojisi motoru yüksek turbolarla akıl almayacak kadar sıkıştırıp aynı motorun piyasa emsallaerinin 2 katı güç elde etme mantığına dayanır hanı aynı basıncı 1950 lerde buharlı bir trenin motorunda yaratsan trenin mototru infilak eder tabi bu oronsal bir olay bu fsı teknoloji yeni bişey ama kesinlikle SAKAT bir teknoloji motorun ömrü piyasadakilerin yarısı kadar motor arızası piyasadaki herhangi bir spor arabanın yani emsallerinin 2 katıdır çünkü özel parçalar taşıyor bu makine fsı motora sahip wolwagen scorpiolar 1.6 motorda 250 HP güç üretmiştir AMA bu fsı teknolojisini kullanılan bir çok jetta yolda kalmıştır MOTORDAN anlayan biri olarak bu FSI dan UZAK durun derimBeğenmedim

En üste git

Üye
REP: 708, 4,10

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Nis 2009  13:46

İyi sen uzak durursun sorun yok bırakta biz AUDI R8'in tadını çıkaralım.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Hangi enstrümanı çalmak isterdiniz?ahmett93 20 05 Eki 2011  21:28
 3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?XF LUİ 622 10 Kas 2011  15:57
 3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?dasti 585 02 Ara 2011  14:56
 Şu Anda Hangi Oyunu İsterdiniz?AndcrewTR 35 23 Kas 2011  16:13
 yarın almak ıstıyorum hangı sıstem daha ıyıhakan_441 27 05 Eyl 2009  13:38
Bu sayfa 0,56 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu